Sen Anny K. o miminku ukončilo zhroucení: Skácela se na zahradě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sen Anny K. o miminku ukončilo zhroucení: Skácela se na zahradě!

Anna K. nemá děti.
Anna K. nemá děti. (Aha! - Pavel Machan, Martin Hykl)

Zpěvačka Anna K. si za posledních deset let prošla doslova peklem! Přišla o spoustu blízkých a sama překonala zákeřnou rakovinu. Dlouho se také s přítelem Tomášem pokoušeli o miminko, což bohužel nikdy nevyšlo.

Anna K. se s partnerem snažila o miminko nejdříve pomocí asistované reprodukce. Když se to nezdařilo, přišla na řadu adopce. „Byla jsem dlouhou dobu na čekací listině. Nechtěla jsem žádnou protekci a ono to opravdu dlouho trvá. Říkala jsem si, že na mě někde nějaký to mimino určitě čeká,“ svěřila se zpěvačka pro Blesk Magazín.

Což se nakonec opravdu podařilo, bohužel ale ve špatnou dobu. „Když jsem byla po druhé chemoterapii, zazvonil telefon od paní z Krajského úřadu v Hradci, kam jsem spadala, a ta mi říká: »Vy jste, Aničko, nemocná, my to četli. Tak to je škoda, my jsme pro vás měli pětiměsíční miminko, ale tak až se uzdravíte, ono určitě zas nějaký bude.« Vím, že to nemyslela zle,“ popisuje Anna.

V tu chvíli se zpěvačce doslova podlomila kolena. „Na té zahradě, kde jsem stála, jsem se skácela na zem. Časem jsem to rozdýchala, ale když jsem se uzdravila, nějak jsem tuhle myšlenku vzdala. Už jsem na to neměla sílu a věděla jsem, že musím dát dohromady především sama sebe,“ dodala zpěvačka s tím, že už bylo prostě pozdě.



Přečtěte si
jity
15. 10. 2016 • 14:13

Prohlásit o ženě, že je jalovice, neni zrovna moc vhodné, obzvlášť od ženy. Asi nevíš co zažívají ubohé ženy, které touží po dítěti a nejde to. V tomto případě bych se nedokázala komukoliv posmívat.

platykodon
15. 10. 2016 • 10:10

Přeji Anně jen a jen zdravíčko, ale už by mohla jít do háje s tou svou nemocí. Takových lidí je, ale ona o tom stále mele a mele. Chápu, nějak se zviditelňovat musí.

ivoadler
14. 10. 2016 • 15:44

Tak dlouho to odkládala, až bylo pozdě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.