Anna K. porazila rakovinu! Odhodila paruku a ukázala, kolik má sil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Anna K. porazila rakovinu! Odhodila paruku a ukázala, kolik má sil!

Sobota 17:35, Milovice. Anna K. po delší době opět předstoupila před fanoušky.
Sobota 17:35, Milovice. Anna K. po delší době opět předstoupila před fanoušky. (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka Anna K. (44) se po ročním boji s rakovinou prsu konečně těší lepšímu zdraví. O víkendu poprvé vyběhla na pódium a zakřičela do davu: „Cítím se úžasně!“ Pozorní fanoušci si také mohli všimnout, že zpěvačce pomalu začínají růst vlasy. Anna K. se hrdě postavila tváří v tvář fanouškům bez paruky, kterou ještě před měsícem nosila.

..

Anna K. dlouhé měsíce sbírala síly a těšila se na fanoušky, aby mohla konečně rozjet festivalovou pouť. Její první zastávkou bylo letiště v Milovicích, kde se o víkendu konal další ročník největšího českého festivalu Votvírák.

Chemoterapie i operaci zhoubného nádoru, který jí byl odstraněn z prsu, už zpěvačka zcela vypustila z hlavy. Nyní se soustředí jen na práci. A fanoušky v sobotu rozhodně nezklamala. Rozjela čtyřicetiminutové vystoupení a bylo na ní znát, že je ve fantastické kondici i skvělé náladě.. „Jste úžasní, cítím se tady báječně,“ zaznělo mezi písničkami. Anna K. – vlastním jménem Lucianna Krecarová – hned po vystoupení odjela na svou další štaci.

Na festivalu Votvírák pak vystoupili i Janek Ledecký a písničkář Jiří Schmitzer. Zahanbit se nenechal ani Miro Šmajda, finalista Česko Slovenské SuperStar, který je festivalovým nováčkem. Fanynky ho však obletují, jako by působil v branži už několik let.

Po rakovině prsu má zpěvačka zase plno energie.

Zpěvačka už má na hlavě miniaturní porost. Nové vlasy dává všem na odiv.

Jiří Schmitzer se potil v kšiltovce. Neustále si utíral čelo.

Miro Šmajda se skrýval za velkými slunečními brýlemi.

Festival si nenechal ujít ani Janek Ledecký.

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.