Anna K. bojuje s rakovinou: Než umřu, chci se vdát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Anna K. bojuje s rakovinou: Než umřu, chci se vdát!

Anna K
Anna K (Aha! – Martin Pekárek)

Zpěvačka Anna K. (44), která bojuje s rakovinou prsu, má za sebou šest chemoterapií a už brzy se rozhodne, jestli půjde konečně na operaci. Ve své budoucnosti sotva dohlédne dál než měsíc, dva... Jedno ale ví. Pro případ, že by se cokoliv stalo a její léčba by nedopadla dobře, se chce před smrtí vdát!

 

Vzít si chce svého partnera, muzikanta Tomáše Varteckého, s nímž žije už třináct let. „Teď jsem mu říkala, že bychom se měli vzít, kdyby se něco stalo, aby měl svý jistý,“ přiznala Anna, vlastním jménem Luciana Krecarová v rozhovoru pro časopis Instinkt. „Když si říkám, co by bylo s Tomášem, s tátou, s domem, s psama... Myslím jen v časových kouscích. Teď mám po chemoterapii, bude mi možná trochu jinak než jindy, a přejde to. Půjdu na sono, podle kterého se dozvím, jestli jdu na operaci hned, nebo bude další chemoterapie. Dál nepřemýšlím. Až potom. Malé cíle,“ dodává zpěvačka, která nikdy neměla děti a hormonům, které do sebe v touze po otěhotnění rvala, přičítá část viny za svou nemoc.

Teď probíhá proces chemoterapií, které mají nádor zmenšit na minimum, pak bude následovat operace. Buď už teď, nebo až po sedmé chemoterapii. A jaké si Anna dává šance? „Všichni říkají, že se to dá zvládnout, tak proč ne já? Pak by mělo být ozařování, dva roky intenzivního sledování, a když se nic nestane, tak můžu oslavovat. Jediný můj strašák je, že tohle všechno podstoupím, a bude to k ničemu. Takže – nechci použít slovo modlit se, ale vlastně to tak je: modlím se, aby to léčení k něčemu bylo,“ věří Anna K.

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.