Heidi: Miluje kůži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Heidi: Miluje kůži

Heidi Janků si může se svou sexy štíhlou postavou dovolit předvést i tyto kožené minišatičky.
Heidi Janků si může se svou sexy štíhlou postavou dovolit předvést i tyto kožené minišatičky. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Heidi Janků (43) si sexy stylové oblečení může stále dovolit. Populární zpěvačka, kterou proslavil hit Když se načančám, totiž už podruhé nevynechala módní přehlídku originálních kožených modelů návrhářky Růženy Šimkové s názvem »Kůže pro celý rok, pro každou příležitost«.

Heidi Janků (43) si sexy stylové oblečení může stále dovolit. Populární zpěvačka, kterou proslavil hit Když se načančám, totiž už podruhé nevynechala módní přehlídku originálních kožených modelů návrhářky Růženy Šimkové s názvem »Kůže pro celý rok, pro každou příležitost«. „Kůže patří na kůži a já kůži miluju!“ smála se Heidi.

A právě sympatická Heidi je tváří této značky, která koženou módní show na začátku vždy uvede a v modelech Rsimek také uzavře. I sama návrhářka Šimková se prý inspirovala její hudbou při tvorbě jednoho z výstředních modelů. „Návrhy jsou určeny pro náročnější klientelu, která ocení jedinečnost a luxus šatů tvořených z těch nejkvalitnějších kůží,“ vysvětlila Heidi, která v rámci módní show také zazpívala. Přehlídka, kde byly předvedeny kolekce kožených společenských a vycházkových modelů značky Rsimek, se uskutečnila v historických prostorách barokního Michnova paláce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.