Věčně nemocná Anna K. u lékaře! Co si vyslechla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Věčně nemocná Anna K. u lékaře! Co si vyslechla?

Anna K. navštěvuje doktory poměrně často...
Anna K. navštěvuje doktory poměrně často... (Aha! - Pavel Machan, Martin Hykl)

Magnet na nemoci a úrazy, to je Anna K (50). Zpěvačka, která se poprala s rakovinou prsu a neustále bojuje se zlomeninami a pády, si dlouho rozmýšlela, jestli bude tančit v letošní StarDance. Před podepsáním smlouvy si dokonce šla pro požehnání k lékařům! Co kdyby se ozvala stará zranění?

Fyzioterapeut Pavel Kolář (53), mezi jehož pacienty patřili například běžkyně na lyžích Kateřina Neumannová (43), oštěpař Jan Železný (50) a prezidenti Václav Havel (†75) a Václav Klaus (75), ji uvedl do rozpaků.

„Pan profesor říkal: StarDance je maso, to fakt chcete? A já na to: Vy jste z toho takový nejistý, tak asi ne... A on: Ale jo, vemte to! To vám pomůže, hlava se pročistí, tělo bude skučet...“ vzpomíná Anna K s úsměvem a přiznává, že tělo opravdu skučí.

„Nemohla jsem třeba tři čtvrtě roku zvednout rameno a neuměla si představit, že budu muset držet základní postavení a vůbec něco dělat s rukama. Ale pointa je, že mě to rameno přestalo bolet,“ pochlubila se zpěvačka, která si musela dát dva týdny pauzu od tréninků kvůli chřipce.

Teď to ovšem dohání, jak se dá. S Markem Hrstkou (26) si zamluvili taneční sál v České televizi na osm hodin každý den. „Anička je skvělá. Mám rád odhodlané lidi, kteří se nevzdávají a mají respekt. Trénuje se mi s ní dobře. Pauza nám prospěla, teď už jsme vše dohnali,“ řekl deníku Aha! profesionální tanečník.

Anička Vozembouch
Ne nadarmo se zpěvačce přezdívá Vozembouch. Jejím největším nepřítelem jsou schody, na nichž si způsobila už mnoho nepříjemných zranění. Letos v únoru skončila s kotníkem v sádře a loni v červenci si roztrhla pádem ze schodů hlavu, obočí a způsobila otřes mozku. Léčbu rakoviny prsu Anna K dokončila v roce 2010.



Přečtěte si
pavucinka
15. 10. 2016 • 13:28

Nedívám se, ale kvůli ní jsem se podívala. je dobrá, černomodrý úbor jí slušel. proč ne? A když jsou i diváci......

aveneta
22. 9. 2016 • 10:08

Nechápu proč tedy takto nemocná ženská se montuje do Star Dance....asi chce vyvolat lítost

-bello-
22. 9. 2016 • 09:02

No ale většinou na schodech padají ochmelkové.Buď je blbá, nebo ožralá. , jinak to já nevidím.Nevím kolikátá je to řada StarDance, ale viděla jsem jen 1 tanec a to Absolonové, netrávím tím čas, Myslím, že už je toho moc a moc a kdo se bude dívat ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.