Vau! Anna K. o líbačce s Tofim: Doslova mě udolal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vau! Anna K. o líbačce s Tofim: Doslova mě udolal!

Anna K. byla zamlada pěkné číslo!
Anna K. byla zamlada pěkné číslo! (Foto Alexandr Malachovský)

Anna K. zavzpomínala na svá mladá léta, kdy se doslova ocitla mezi dvěma muži. Chodila tehdy s Václavem Koptou, ale zájem o ni měl i Sagvan Tofi!

„V prváku jsme byli se třídou na horách a strašně jsme tam řádili,“ vzpomínala Anna K. pro Blesk TV Magazín na dobu, kdy ještě studovala na konzervatoři. „Nejvíc asi my se Suchošem a Sagim, který byl do mě taky zamilovaný. Doslova mě udolal, abych ho prý učila líbat (bylo nám tehdy 15).“

Jenže líbačkou se Sagvanem si to Anna pěkně zavařila! „Já ale měla vztah s Koptou, a ten se o našich lekcích líbání dozvěděl. Kvůli tomu si poslední den před třídním závodem zlomil lyže, aby nemusel závodit. My se Sagvanem i Suchošem byli totiž v prvním družstvu a on, chudinka, až ve čtvrtém. Po příjezdu z hor jsem ale vše urovnala a Vašík mi dál hrál na piano a psal láskyplné písně," dodává zpěvačka.



Přečtěte si
ararat
29. 7. 2016 • 17:33

chaluge= Marfuše Sommerová a ty ve svých 58 letech nemáš čím že?Jsi neschopná ňouma

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.