Moderátorka Lucie Borhyová (29): Všichni moji chlapi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Moderátorka Lucie Borhyová (29): Všichni moji chlapi

Sex-appealu má Lucie rozhodně na rozdávání. Není divu, že se kolem ní muži jen točí.
Sex-appealu má Lucie rozhodně na rozdávání. Není divu, že se kolem ní muži jen točí. (: Dalibor Puchta, Martin Pekárek, Michaela Feuereislová, Marek Pátek, Playboy)

Je mladá, krásná, úspěšná a mužský svět jí leží u nohou. Přesto, že byla televizní moderátorka Lucie Borhyová (29) devět let spojována s golfistou Alanem Babickým (40), objevovali se v průběhu let po jejím boku i jiní muži.

Jako o milencích se spekulovalo například o hokejové hvězdě NHL Jaromíru Jágrovi (35), italském podnikateli Danillo Iovjenovi, v poslední době se přetřásá její vztah s mladičkým partnerem z Bailanda Petrem Pikem (22). Kdo má ke krásné Lucii víc než blízko, a kdo je jen kamarád?

Alan Babický

Bohatý golfista se s Lucií seznámil před devíti lety a díky němu poznala svět profesionálního golfu. Jenže s touhle velkou láskou je konec, sama Lucie to nedávno potvrdila. Zdá se, že golfista Babický rozchod s Lucií nenese lehce. Dokonce se nečekaně objevil v Malé sportovní hale hned po přímém přenosu prvního kola Bailanda, snad chtěl ještě na chvilku s Lucií mluvit. Jenže nakonec se jen postaral o první poprask v soutěži. Zájem fotografů ho totiž notně překvapil. Nejprve se snažil před objektivy schovat, ale když nebyl vpuštěn do objektu pro V.I.P., ztropil incident s jedním z fotografů a halu naštvaně opustil.

Jaromír Jágr

Hokejový Bůh prožil s krásnou Lucií před lety jen krátký románek. Vášnivá objetí, zachycená objektivy fotografů, večeře v restauraci s thajskými pokrmy a něžné polibky. Po čtrnácti dnech však ostře sledovaný vztah odezněl. Přítel Alan se tvářil, jako by se nic nestalo a svou lásku omlouval. „Všechno je jinak, Lucku mám rád a jsem v pohodě,“ prohlásil tenkrát gentlemansky. Lucka řešila situaci dovolenou na ostrově Djerba, kam odjela s bratrem Oskarem. Zřejmě zapomenout na Jaromíra a vyčistit si hlavu.

Danillo Iovjena

Ani tajné noční rande se siciliánem Danillem Iovjenou v době, kdy byl Alan Babický v zahraničí, neušlo pozornosti médií. Muž, který pracuje jako špičkový manažer pro řetězce luxusních hotelů, má pověst playboye a s krásnou moderátorkou se prý sešel pouze pracovně. I tehdy reagoval Alan Babický s pochopením. „Vím, kdo je ten muž, ale nic se nedozvíte!“ sdělil tenkrát novinářům. Lucie celou kauzu odmítla komentovat.

Petr Pik

Mladý tanečník z Bailanda je dalším mužem, o kterém se spekuluje jako o možném milenci Lucie Borhyové. Něžné doteky, vzájemná přitažlivost a časté tulení jednoho k druhému neušly pozornosti kamer ani objektivů. Lucie prý navíc se svým tanečníkem odchází vždy jako poslední (kolem jedné hodiny ranní) a vozí ho domů. Možná proto, aby odmítli dohady o milostném vztahu, nedali si pro změnu v přímém přenosu polibek ani po vítězství v duelu. Spekuluje se také o tom, že mají na důrazné doporučení televize Nova zakázáno budit pozornost bulváru. Nova ale toto tvrzení kategoricky odmítá. A co na to taneční pár? Ten své soukromí v médiích řešit nehodlá.

Co řekla Lucka o svých mužích?

O Alanu Babickém
Nikdy se netajila tím, že kdyby ji Alan požádal o ruku, souhlasila by. Dnes již je situace jiná. „Alan už je pro mě dávno pasé, já už o něj nestojím,“ vyjádřila se nedávno pro časopis Šťastný Jim.

O vztahu s Jaromírem Jágrem
Na otázku serveru iDNES, zda udělala v případě mediálního románku s Jágrem chybu, odpověděla: „Žádné chyby si nejsem vědomá a ani nepřemýšlím tak, že bych si měla dát větší pozor. Víte, já se viděla v novinách již vícekrát, jak jsem se svými milenci na kávě, a chodím s nimi na kafe dál – až na to, že to nebyli a nejsou moji milenci, ale přátelé.“

O Petru Pikovi
„Petr je jako můj druhý mladší brácha,“ komentuje vztah se svým tanečníkem.

O mužích obecně
„Jako by se začali bát. U chlapů, kteří mají menší sebevědomí, cítím od té doby (co je Lucie populární – pozn. redakce) ostych. Podívají se na mě, ale už mě neosloví. Dokud jsem nebyla známá tvář, tak se normálně začali bavit, ale pak se to změnilo – blíž ke mně nepřijdou.“

Lucie Borhyová jako sexbomba

Svůdné fotky nafotila krásná moderátorka pro pánský časopis Playboy, který je zveřejnil před rokem ve svém květnovém vydání. Němý údiv vykouzlí například její ňadra, a to i na televizní obrazovce. Stačí zhlédnout televizní noviny a pánové se nestačí divit. Lucie nosí podprsenku velikosti 75 C, což jsou slušné trojky. Navíc se v jejím případě nejedná o prsa vylepšená plastickým chirurgem, ale přirozená, obdařená hezkým tvarem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.