Novomanželé Kuchařová a Brzobohatý Gregor: Konečně přiznali, jak se jmenují! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Novomanželé Kuchařová a Brzobohatý Gregor: Konečně přiznali, jak se jmenují!

Taťána a Ondřej si minulý týden řekli své »ano« a společné příjmení zvolili Gregor.
Taťána a Ondřej si minulý týden řekli své »ano« a společné příjmení zvolili Gregor. (Foto Aha! – M. Pátek, M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan)

Konec všem dohadům! Novomanželé Taťána Kuchařová (28) a Ondřej Brzobohatý Gregor (33) konečně vysvětlili, jak se vlastně jmenují. Každý si ponechal své rodné příjmení a společně budou užívat Gregor!

Ondřej se krátce před svatbou nechal přejmenovat na Ondřej Brzobohatý Gregor kvůli pracovním nabídkám v zahraničí. V den svatby (minulý čtvrtek, pozn. redakce) ještě ani Ondrova máma Hana Gregorová (63) netušila, jak se její snacha vlastně jmenuje.

„Příjmením Ondřejova dědečka z matčiny strany, Andreje Gregora, se nechal ve veřejných registrech přejmenovat, přičemž si ale příjmení Brzobohatý ponechává ve své umělecké formě. Já jsem jeho krok respektovala a rozhodla jsem se ponechat si pro svou kariéru rodné příjmení Kuchařová a spojit ho s Ondřejovým příjmením Gregor, které nás tím pádem pojí,“ vysvětlila Miss World 2006 na sociální síti, že se jmenuje Taťána Kuchařová Gregor.

„Ve zkrácené verzi pro zahraničí Ondřej B. Gregor a Taťána K. Gregor,“ dodala s tím, že v občanském průkaze budou mít jen příjmení Gregor.



Přečtěte si
-bello-
8. 7. 2016 • 00:11

Je tý Kuchařový jasný, že se jmenuje Taťána K. Řehoř ? Holt na Slovači Gregor, ale u nás Řehoř Když bych já nevěděla do poslední chvíle, jak se budou jmenovat, ze štrúdlu bych jim nedala ani oblíznout.

pravlast
7. 7. 2016 • 09:02

Teda tohle nevědět,měl bych zkažený den.Strašné navíc je,že zahraničí nám sebere umělecké osobnosti a my nebudeme kulturně žít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.