Láskou opilý Růžička (53): Maruška má na něj dobrý vliv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Láskou opilý Růžička (53): Maruška má na něj dobrý vliv!

Zdá se, že Růžička s Marií mládne.
Zdá se, že Růžička s Marií mládne. (Foto: Facebook)

Málokterá přítelkyně dokáže tak namíchnout své okolí jako přítelkyně Vladimíra Růžičky a bývalá striptérka Marie. Růžičkovi se sype na hlavu jeden trapas za druhým, s Maruškou po boku si ale nezoufá!

„Jsem šťastnej. Žiju s přítelkyní, rozumíme si, máme se rádi. Marii miluju,“ přiznal bez obalu pro Deník Sport. Kvůli o 25 let mladší přítelkyni nedorazil na svatbu svého syna. Tomu by mohlo mimo jiné vadit i to, že jeho otec dlouho netruchlil po nečekané smrti manželky Evy. K té došlo v únoru letošního roku.

Od Růžičky se odvrací i jeho dlouholetí kamarádi. „Když jste nahoře a daří se vám, tak jich máte plno. Poznáte je ale až tehdy, když se něco stane. Spousta jich zůstala se mnou,“ tvrdí Růžička, kterého navíc čeká v srpnu soud kvůli zpronevěře půl milionu korun. V případě odsouzení si může odsedět až pět let natvrdo.

Co se týče zvládání těchto situací, nový vztah Růžičkovi evidentně svědčí. Růžička po boku Marie viditelně omládl a kila mu jdou dolů úplně sama. „Jo, jo, něco jsem sundal. Každý máme nějaký život, a pro mě je zásadní, že z něj mám radost,“ dodává láskou omámený Vladimír.



Přečtěte si
nicnezpravda
1. 7. 2016 • 11:12

asi jí podváděl dlouho i s jinýma..viz jeho věta,že jeho manželka byla jen jeho první..ta věta zněla divně..první,ale jediná ne

nicnezpravda
30. 6. 2016 • 22:09

z manželčiny strany ano,Růžička lhal a podváděl..jinak tahle Maruš má ráda drahé večere v restauraci,viz její nová fota na fb..plus dovolené,autíčka atd atd

nicnezpravda
30. 6. 2016 • 22:06

Brzo..spal s ní už 3 roky Jen čekal na smrt manželky aby se pochlubil,ale tuhle bábu už měl mnohem déle..

nicnezpravda
30. 6. 2016 • 22:02

prostě jako potměšil v disco příběhu 2..ten tam byl taky vdovec,ale už déle když začal hubnout a nahánět dě..vky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.