Hvězda seriálu Svatby v Benátkách Ondřej Veselý (37): Brutálně ho zkopali na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda seriálu Svatby v Benátkách Ondřej Veselý (37): Brutálně ho zkopali na ulici!

Ondřej Veselý dostal pěkně na frak! Skončil s pohmožděninami...
Ondřej Veselý dostal pěkně na frak! Skončil s pohmožděninami... (Foto pro Aha! - Ondřej Veselý, ara)

To by ho ani ve snu nenapadalo. Ondřeje Veselého (37), který ztvárnil majitele stavební firmy Filipa Krejzu v seriálu Svatby v Benátkách, napadla skupinka neznámých mužů. Herec utrpěl zranění páteře, otok hlavy a pohmožděniny.

K útoku došlo ve středu večer v pražské Libni poté, co Veselý zřejmě podráždil skupinku hokejových fanoušků v restauraci Zenklovka. „Při třetí třetině hokejového zápasu Sparta – Plzeň tam dorazili nějací fanoušci. Já jsem byl nakloněný týmu, který prohrával, ale nijak jsem se s nimi nehádal. Dokonce jsem si i odsedl, protože byli hluční,“ svěřil deníku Aha! herec. Kolem třiadvacáté hodiny restauraci opustil a zamířil do Divadla pod Palmovkou. 

„Stalo se to pár metrů před ním. Pamatuji si jen začátek... Jednoho muže jsem zpacifikoval a povalil na zem. Myslel jsem, že je jen jeden. Nevěděl jsem, že za mnou jsou další, kteří mě začali kopat. Pak jsem se skrčil a dostával jen rány do hlavy. Na obličeji nic nemám, protože oni byli takoví hrdinové, že na mě zaútočili zezadu,“ řekl Ondřej s tím, že utrpěl zranění krční páteře, otok na hlavě a pohmožděniny. Smutnou ironií je, že podobnou nakládačku zažil při natáčení Svateb v Benátkách. Tam ale vyvázl bez zranění.



Přečtěte si
fouk.si
2. 4. 2016 • 08:15

Kua další hvězda Tady se to hvězdama jenom hemží

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.