Hvězda Vyprávěj Ondřej Veselý dva roky po brutálním napadení: Má bolesti páteře i hlavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Vyprávěj Ondřej Veselý dva roky po brutálním napadení: Má bolesti páteře i hlavy!

Každou volnou chvíli tráví na speciálních rehabilitacích.
Každou volnou chvíli tráví na speciálních rehabilitacích. (Foto ČT, ara)

 Brutální útok z března 2016, kdy skupina mužů napadla Ondřeje Veselého (39), má větší následky než otřes mozku a pohmožděniny po celém těle. Intrikář Jarda Franz ze seriálu Vyprávěj dodnes trpí velkými bolestmi krční páteře, hlavy a nemůže spát. Ke všemu se táhne i soud s útočníky!

Na březnovou noc před dvěma roky, kdy odcházel z restaurace poblíž Divadla Na Palmovce, herec nemůže zapomenout. Agresivní útočníci sledovali hokejový zápas Sparty s Plzní. Už během něho měli slovní potyčku s Veselým a po odchodu ho napadli na ulici. S následky kopanců do těla i hlavy se Ondřej potýká dodnes! „Pořád mě bolí krční páteř a nespím. Mám problémy se spánkem a občas bolesti hlavy,“ stýská si. „Poruchy spánku začaly až před rokem, když jsem si uvědomil, že to může být spojené s tím. A to mě dohnalo to řešit,“ prozrazuje herec.


Jeho slova potvrzuje ortopéd Pavel Sadovský z Českých Budějovic, kde Veselý žije. „To zranění bylo vážné, proto mu také v pražské Nemocnici Na Bulovce nabídli přijetí kvůli otřesu mozku. Ale on podepsal revers, že pojede domů. Jak to ovšem u poranění bývá, tak se ty rány a zhmožděniny projevily s větší intenzitou až příští den,“ tvrdí ortoped. „Ta léčba je prostě dlouhodobá u tohohle poranění,“ dodává Sadovský s tím, že herci důrazně kladl na srdce, aby poctivě rehabilitoval.


Veselému ke klidnému spánku nepřidává ani to, že soud s útočníky se stále vleče! „Šel jsem na nejnižší možnou nemocenskou, protože jsem chtěl odehrát premiéru. Normálně by to bylo marodění tak na půl roku. A to pomohlo těm klukům. Dostali trest za ublížení na zdraví, ale jinak by to mohlo být kvalifikovaný i jako pokus o vraždu. Takže jsem to vlastně podcenil,“ přiznává herec. Agresoři proto dostali jen podmínku. „Soud o odškodnění teprve proběhne,“ dodává Veselý ve své 13. komnatě, kterou vysílá ČT1 dnes večer.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.