To snad ne! Kuchařové plány mohou pohřbít milencovu kariéru… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To snad ne! Kuchařové plány mohou pohřbít milencovu kariéru…

Bude muset dát Ondřej Brzobohatý sbohem své kariéře?
Bude muset dát Ondřej Brzobohatý sbohem své kariéře? (Foto: Facebook.com, ara)

Přestože zamilovaný páreček Kuchařová-Brzobohatý spokojeně vrká, zdá se, že se vyskytnul malý zádrhel.

Krásná modelka totiž zvažuje přesun do Spojených států, kam pravidelně pracovně dojíždí téměř sedm let. Je pochopitelné, že Amerika jí nabízí daleko více příležitostí, než malé Čechy, které už svou krásou dobyla. A kromě občasných komerčních zakázek není moc kam se posouvat.

BrzobohatýKuchařovou do „země neomezených možností“ několikrát doprovodil. „Třeba tam jednou skončíme. Já bych se tomu rozhodně nebránila a Ondřejovi se v Los Angeles taky líbí,“ řekla modelka týdeníku Sedmička. Líbit se mu tam sice může, ale otázkou je, zda by za velkou louží uspěl tak jako v Čechách, kde v současné době platí za jednoho z nejtalentovanějších mladých umělců… Dal by lásce přednost před kariérou?



Přečtěte si
ivoadler
7. 4. 2016 • 15:00

Z Kuchařové se stává protivná čůza a Brzobohatý je nafoukaný blb. Ať jdou do té Ameriky oba dva. Jistě tam udělají obrovskou kariéru.

-bello-
3. 4. 2016 • 18:08

ararat ježíši ararat, jak to tady mluvíš? Přece ctíš zásadu diskuze, nedávno jsi tady v brnění plamenně hájila slušné chování , no FUJ, fůůůůůj, tys spodina

-bello-
3. 4. 2016 • 12:44

mek lásko, špenát listový čerstvý už je doma Já bych šla ráda na Around the World https://www.youtube.com/watch?v=rHTzYFfnOfg a pak na autodrom a pak bych ráda nejmíň 2 cukrový vaty a kus tureckého medu.A pak na Ruský kolo a pak na Horskou dráhu. Na Tower bych nešla, to je děs, ale hezky se na to kouká. Prosím, vyřiď za mě místní ararat , že socka je ona a doba, kdy ji na řetízáku svezli za korunu padesát už dáááávno minula .

ararat
3. 4. 2016 • 09:16

bóžínku já že nemám chatu?no ty jsi fakticky IQ tykve No prostě ty zuříš že ty nic nemáš a jsi jenom obyčejná socka a máš jenom na Matějskou pouť.

ararat
3. 4. 2016 • 09:12

nezuř Markéto,tlustá,běž si umýt ty svoje kožní záhyby,jsi jako zapařená hnida. Ty mě neznáš a nikdy jsi mě neviděla a to se ti ani nikdy nepodaří,ale já tebe viděla nahou na netu před zrcadlem,jak se nabízíš chlapům přes net a jak toužíš po penisu do huby,uvádíš tam svoje bydliště atd.Ano to jsou ti co tě nechtějí a chodíš na sedmý div světa na Matějskou pouť,no se není ani co divit,důchodkyně z Bohnic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.