Zrůda v burce mávala uříznutou hlavou dítěte a hrozila výbuchem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zrůda v burce mávala uříznutou hlavou dítěte a hrozila výbuchem!

Žena mávala dětskou hlavičkou a hrozila, že se odpálí.
Žena mávala dětskou hlavičkou a hrozila, že se odpálí. (Reprofoto Youtube.com)

Hrozná podívaná se naskytla obyvatelům Moskvy. Zahalená žena zde procházela ulicemi s dětskou hlavou v ruce a hrozila, že se odpálí.

Děsivá scéna udála dnes dopoledne poblíž stanice metra Okťabrskoje. Svědkové události uvedli, že žena mávala uříznutou dětskou hlavou a vykřikovala při tom „Alláhu akbar“.

Ruská média uvádí, že policie krátce před tím objevila při hašení požáru ohořelé dětské tělíčko bez hlavy. Podle agentury Interfax mu byly pouhé tři nebo čtyři roky.

Žena podezřelá z vraždy dítěte pochází se Střední Asie a je jí asi 38 let. Rodiče dítěte si ji najali jako chůvu. Podle serveru LifeNews byla zavražděna holčička Nasťa. M, která měla být zavražděna brutálním způsobem.

Žena byla po zadržení policií hospitalizována na psychiatrické klinice, pokud ji soud uzná za příčetnou, hrozí jí až doživotní trest. Hrozným činem se prý chtěla pomstít manželovi, souvislost s malou holčičkou, zatím není známa.

 

Přečtěte si
joudajoudovy
1. 3. 2016 • 10:44

co drbna zanedbava, obcan napravuje.... chytremu napovez, hloupeho trkni. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Uprchlik-z-Iraku-Uprchlickou-vlnu-organiz uji-USA-s-Tureckem-Mame-dukazy-Odejdete-z-EU-a-postavte-zed-jinak-vas-to-znici-423972

ararat
29. 2. 2016 • 17:24

Marfušo = teriyaki co to tady meleš vždyť ty jsi taky biologický odpad a jsi tady dávno po dvanácté

hejhej
29. 2. 2016 • 15:08

Vyznávači islámu ( ženskí zahalené v hadrech) žijí pravěkým životem. Neznají cit, jenom ponižování a násilí. Špinavá verbež do Evropy nepatří !!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.