Ivana Gottová (40): Utajené fotky se zesnulou zpěvačkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivana Gottová (40): Utajené fotky se zesnulou zpěvačkou!

Ivana Gottová zveřejnila soukromé fotky!
Ivana Gottová zveřejnila soukromé fotky! (Foto: archiv Karla Gotta, ara)

Na konci ledna oslavila 40. narozeniny a při té příležitosti manželka Karla Gotta (76) otevřela svůj fotoarchiv! V něm mimo jiné Ivana Gottová našla dvě méně známé fotografie se zesnulou zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48).

Na 13 let starých snímcích si holky užívají pouť nedaleko za Prahou. Ivana v červené sportovní soupravě a Iveta v letním topu zrovna sedí v létajícím kačerovi a ukazují směrem k fotografovi véčka. A nebo jen tak relaxují…


Iveta patřila mezi blízké přátele Gottových. Když začala mít zdravotní problémy, Karel s Ivanou se jí, stejně jako mnoho dalších kolegů, snažilo pomoci. Bartošová to ale odmítala s tím, že ji nic netrápí a je úplně v pořádku. Pod tíhou psychických potíží, které řešila alkoholem, bohužel zpěvačka předloni na jaře spáchala sebevraždu.



Přečtěte si
ararat
13. 2. 2016 • 16:15

Merfušo,to su něrvy co? Ty nenávistná stvůro,na koho tady zvedáš hlas,běž si raději lehnout,dej si pilulečku a uvidíš jak se ti uleví,přepětí pomine

mekanik
13. 2. 2016 • 14:32

ararat-nevypisuj tady a mazej něco dělat lemple

ararat
13. 2. 2016 • 12:13

Marfušo,ty jsi plná zloby,nenávisti k lidem,kdo se na tobě podepsal proboha?Jsi jak ti islámisti,zlá,nenávistná a nepřejícná ochechule.

carisima
13. 2. 2016 • 11:04

KG dostal kdysi IB jako dárek . Na podiu byla ve velké krabici s mašlí. Nakonec, byla dost podobný typ ženy jako Marika Sores. Yenu jako Ivanka si KG nějak i zasloužil / nebo spíše vy sloužil ?/ Časem se k ní "dopracoval". Jinak to být asi nemohlo. Něžnou a méně dominantní by si nejšpíš nikdy nevzal. Repsektive by ho taková žena ke sňatku nedokázala dovést.To se dá samozřejmě dělat i nenápadně. Muž si myslí, že on je ten kdo svádí, že on žádá, a že on rozhoduje. Některá žena je diplomat, že by se od naši politici mohli hodně učit.Muž nakonec říká a dělá to, co ona chce, ale myslí si, že je to jeho rozhodnutí, a jeho názor.

xcarodejka
13. 2. 2016 • 10:56

Proč nejde nick "Kecnerů? Na Blesku prochází. K tématu: Fotografovat se s IB je docela odvaha, jelikož bývala většinou výrazně hezčí než ta druhá. A symaptie k hezkým ženám jiné ženy opravdu nemívají...Snad jen lesbičky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.