Pavlína Wolfová (43): Otevřeně o životě a rozvodech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pavlína Wolfová (43): Otevřeně o životě a rozvodech!

Pavlína Wolfová se věnuje psaní a práci v rozhlase. V soukromém životě se jí ale dosud příliš nedařilo...
Pavlína Wolfová se věnuje psaní a práci v rozhlase. V soukromém životě se jí ale dosud příliš nedařilo... (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Petr Novotný, ara)

Na konci devadesátých let, kdy TV Nova vysílala diskusní pořad Áčko, měla moderátorka Pavlína Wolfová našlápnuto na skvělou kariéru. Z televizní obrazovky se ale stáhla. Mohlo za to soukromí?

Nedá se říci, že by se Pavlíně Wolfové po pracovní stránce nedařilo. Věnuje se psaní a také práci v rozhlase. Pro odchod z televize měla osobní důvody. „Televizi se člověk musí odevzdat, a to nevím, jestli bych ještě chtěla,“ prozradila Wolfová v pořadu Blesk.cz Koho čas vzal.


Soukromý život pro bývalou hvězdu TV Nova ovšem tak úspěšný jako ten pracovní nebyl. Pavlína Wolfová je sice šťastnou matkou dvou dětí, nicméně je dvakrát rozvedená. Ačkoliv na první manželství, které prý skončilo nejspíš proto, že byli oba ještě příliš mladí, vzpomíná s úsměvem a nostalgií, o druhém manželství s podnikatelem Janem Bubeníkem už hovoří chladněji. Přesto je velice vděčná, že díky němu má své děti. „Rozvod je blbá věc, je to prohra. Nikomu to nesvědčí ani nelichotí,“ dodává.



Přečtěte si
-bello-
22. 12. 2015 • 11:37

mek co bude s tím kaprem ? Čekám ho na Kampě , posílej lásko

-bello-
22. 12. 2015 • 11:34

Radka Johna beru já za chytrého chlapa, jen nevím proč mu stačila blbka seriálová Adamovská ( nebyl ženatý, když si pro něho došla ?) a blbka Wolfová , ach jo. Mimochodem ," Na vlastní oči " bývalo skvělé a když on s tím začal. bylo to hodně nebezpečné, dnes je to taková dobová fraška, nekoukám na to.

ararat
22. 12. 2015 • 08:52

to jsi se trefila,se ohodnotit na stupnici nula...nula od nuly pošla...dej si pozor ať neztuhneš...možná se přidí i SUMO MARKÉTA...JE,TO BY BYLO RADOSTI

pravlast
22. 12. 2015 • 07:26

Možná to se svým talentem a původem brzo bude větší a širší hvězda než Halina.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.