Tajná svatba v Las Vegas! Hůlka ve stopách Gotta a Presleyho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajná svatba v Las Vegas! Hůlka ve stopách Gotta a Presleyho

Daniel Hůlka se tajně oženil v Las Vegas
Daniel Hůlka se tajně oženil v Las Vegas (TV Prima)

Co se stane v Las Vegas, to tam zůstane. V případě Daniela Hůlky (49) to neplatí. Muzikant si těhotnou přítelkyni Báru Klementovou (26) do Mekky hazardu odvezl vzít za ženu. Věrnost si tam slíbili jen pár dní po nejhorší masové střelbě v dějinách USA, což jim nevadilo.

Žádná hostina ani zástupy gratulantů. Z mladičké přítelkyně, která pod srdcem nosí jeho prvního potomka, zpěvák udělal paní Hůlkovou během pár minut. „Obrovskou svatbu už jsem zažil, tak jsem chtěl tento krok udělat už jen ve dvou. Jen tak u svatebního okénka, kde ani nevystoupíte z auta, prostě bez cizích očí,“ přiznal Aha!. Podobně to před ním vyřešil třeba i Karel Gott (78), který se tu oženil s Ivanou (41), a Elvis Presley (†42). Hůlkovi však do Las Vegas odcestovali jen pár dní poté, co tam šílený střelec zbavil života 59 lidí. „Rozhodli jsme se, že se tam vezmeme a vše už bylo zařízeno. Navíc jsme věděli, že právě proto bude hlídané, že to bude nejbezpečnější město na světě,“ omlouval nám nebezpečný hazard.



Přečtěte si
skp705
9. 10. 2017 • 15:03

to je dobre, ze ten pan ma finance na vylet do Las Vegas a svatbu tam, urcite ten vylet byl financne narocnejsi nez nejaka tajna svatba v Cesku

cukrenka
9. 10. 2017 • 11:16

Baby jsou různé, stejně jako jsou různé šedivé Palice. Pozastavuji se spíše na LV, kde se berou spíše ti hodně nejistí ,jelikož sňatek se musí ještě potvrdit doma, jinak ho lze zpochybnit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.