Ondrášek je na roztrhání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ondrášek je na roztrhání!

Profesionální lektor aerobiku Roman Ondrášek je na Miss aerobik tour doslova na roztrhání a všechny krásné holky by s ním chtěly cvičit.
Profesionální lektor aerobiku Roman Ondrášek je na Miss aerobik tour doslova na roztrhání a všechny krásné holky by s ním chtěly cvičit.

PRAHA – Tři nejpůvabnější dívky z loňského finále Miss aerobik a spolu s nimi moderátor Petr Salava, lektor aerobiku Roman Ondrášek, který je doslova na roztrhání a pěvecké duo Nancy & Robert, budou o víkendu opět v permanenci.


Po velikonoční přestávce osmým a devátým dílem totiž pokračuje Miss aerobik tour, jehož mediálním partnerem je i deník Aha!

Nejprve bude porota pětici pohybově nadaných dívek pro červnové semifinále hlavní kategorie pečlivě vybírat v sobotu v tělocvičně Základní školy Emila Zátopka v Kopřivnici, a poté v neděli ve sportovní hale u aquaparku v Kladně. „Při aerobiku s Romanem Ondráškem a finalistkami Miss aerobik 2006 a konverzaci s Petrem Salavou dostanou soutěžící šanci i v dalších čtyřech kategoriích – tedy mini, kadet, junior a missis. Také pro ně to bude postupové kolo,“ řekla deníku Aha! ředitelka Miss aerobik Jana Hajsová-Čejková s tím, že čtyřhodinový program tradičně zpestří mezinárodní pěvecký tandem Nancy & Robert.


Autor: (gra)
Foto: Care Alfa/Zbyněk Čejka

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.