Pavlína Němcová v slzách: Už podruhé přijde o syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pavlína Němcová v slzách: Už podruhé přijde o syna!

Pavlína Němcová se synem Alainem, který dostudoval práva na Sorbonně.
Pavlína Němcová se synem Alainem, který dostudoval práva na Sorbonně. (Profimedia CZ)

Modelka Pavlína Němcová zažila to nejhorší v životě, když jí její bývalý manžel sebral dvouletého syna Alaina. 12 let se soudila o to, aby mohl být s ní. I když nakonec vyhrála, teď bude syna vídat ještě méně…

 

 

Když se modelka se svým bývalým manželem rozváděla, bylo jí pouhých dvacet let. Protože byla mladá a profese modelky je nestabilní, získal manžel malého Alánka do své péče. Pavlína ho pak mohla vídat jednou za 14 dní o víkendu, a to v přesně vymezeném čase.

Dlouhých dvanáct let se soudila, aby mohla mít synka u sebe. Zvrat nastal v momentě, kdy bylo Alainovi 14 let a podle francouzských zákonů se mohl rozhodnout, s kým chce žít. Vybral si mámu.

Byli spolu a modelka byla konečně šťastná. Když se téměř dospělý Alain rozhodoval o vysoké škole, vyhrála jednoznačně Sorbonna, na které právo studovala i sama modelka.

Ovšem během školy mohla syna vídat poměrně často, každé volno, prázdniny a vlastně veškerý volný čas trávili spolu. Nyní je Alainovi 24 let a studium má úspěšně za sebou. A praxi bude dělat opět v Paříži. Němcová, která by si přála usadit se v Česku úplně, vdát se a pořídit si ještě jedno dítě, tak nebude moct se synem trávit tolik času, kolik by si přála.



Přečtěte si
mord
3. 9. 2015 • 12:08

Předved se ty stařeno at je sranda

stekajicikocka
3. 9. 2015 • 11:35

Někdy je brzo, někdy pozdě.... Já bych to nechala na Pánu Bohu, nic násilím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.