Do Ordinace jde sexbomba: Je příbuzná Etzlera! Bude ho svádět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Do Ordinace jde sexbomba: Je příbuzná Etzlera! Bude ho svádět!

Pavlína Němcová je novou posilou seriálu Ordinace v růžové zahradě.
Pavlína Němcová je novou posilou seriálu Ordinace v růžové zahradě. (FOTO: miladafiserova.com/Playboy, produkce Czechoslovak Models, Jan Tůma, David Kundrát, Alexandr Malachovský, Zbyněk Pecák, TV Nova, Herminapress.cz )

Topmodelka v kamenické nemocnici ještě nebyla, a o to větší poprask to bude! Pavlína Němcová (45) se stane nejen novou posilou Ordinace v růžové zahradě 2, ale zároveň seriálovou láskou Miroslava Etzlera (53). A to je kámen úrazu, v reálu jsou totiž příbuzní.

„Moje postava se jmenuje Saša Koutecká. Je to rozvedená žena s dvacetiletou dcerou. Pracuje jako laborantka v nemocnici. A právě tam si mě vyhlédl primář Mázl, kterého hraje Petr Rychlý - ne pro sebe, ale pro Karla Rytíře v podání Mirka Etzlera, kterému by mě rád dohodil,“ prozradila dějovou linku topmodelka.


To Miroslav Etzler byl ještě konkrétnější. „S Pavlínou jsme v reálném životě příbuzní, ale z druhého kolene. Dlouho jsem to nevěděl. Před pár lety jsem moderoval Miss ČR a Pavlína byla v porotě. Přišla za mnou před natáčením a zeptala se mě, jestli vím o tom, že jsme sestřenice s bratrancem,“ prozradil herec, který se kupodivu nebojí ani společných zamilovaných scén. „Nebudeme se pářit, k reálnému incestu rozhodně nedojde. A objetí mi nepřijde nijak nepatřičné,“ dodal Etzler. Herec ani topmodelka rozhodně nebudou jedinými postavami v seriálu, které pořádně zamíchají dějem. A to už v úterý 28. srpna ve ve 20:20, kdy se kola oblíbené Ordinace opět roztočí na plné obrátky. A novinky na obrazovce se budou dít i mimo Ordinaci.

Pondělí 20. 8.
ULICE
S obyvateli nejznámější ulice v Česku letos prožijete již čtrnáctý podzim plný emotivních shledání, nových lásek i dalších zklamání. Tereza (Patricie Solaříková) s Davidem (Matouš Ruml) budou žít přípravami na svatbu. Vlasta Pešek (Rudolf Hrušínský) se před létem rozloučil s vnučkou Adrianou, která odletěla hledat štěstí do Austrálie. V životě se mu ale objeví jiná osudová žena – nenáviděná sestra Marie v podání Jitky Smutné (66).

Pondělí 20. 8.
CO NA TO ČEŠI
Na televizní obrazovky se vrátí i oblíbená soutěžní show. Moderátor Tomáš Matonoha (47) bude každý všední den od 17:30 z nového studia vítat dva pětičlenné týmy. Jejich úkolem je co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. Vítězný tým opět získá zajímavou finanční částku.


Pondělí 27. 8.
SPECIALISTÉ
Vyšetřování se opět chopí David Prachař (59), Jakub Štáfek (28), Zuzana Kajnarová (36) a Jan Zadražil (42). Pomocnou ruku v nesnadném vyšetřování jim podá i koronerka Gabriela Míčová (43). Potýkat se budou například se řáděním neznámého sexuálního devianta, zmizením dětí ze zábavního parku nebo vraždou nevěsty a hledáním jejího vraha přímo mezi svatebčany.

Středa 29. 8.
VÝMĚNA MANŽELEK
Tentokrát uvidíte, jak mladá maminka zvládne rodinu se čtyřmi dětmi a tatínkem, který holduje alkoholu. Nebo jak si poradí náhradní manželka v domácnosti s pěti dětmi, které v rodině vládnou. Své si zažije i náhradní manželka, kterou čeká cesta do Anglie a kamery zavítaly i do domácnosti vedené dvěma muži.

Středa 29. 8.
MALÉ LÁSKY
Dokureality se vrací s novými díly a opět nahlédnou do intimních okamžiků nastávajících maminek – pod zkušeným dohledem lékařů a porodních asistentek gynekologicko-porodnické kliniky v Plzni. Před kamerami bude rodit i patnáctiletá maminka, která stojí před velkým životním krokem. Poprvé také uvidíte porod dvojčat nebo maminku na vozíčku.

Čtvrtek 30. 8.
ŽIVOT VE HVĚZDÁCH
Žhavou novinkou podzimu bude lifestylový magazín s moderátorkou Petrou Svoboda (36). Ta divákům umožní stát se hvězdami pořadu, splnit si své sny ve spolupráci s celebritami a nahlédnout do zákulisí showbyznysu. Zároveň se mohou těšit na užitečné tipy a triky z oblasti módy, líčení a společenského i rodinného života.

Sobota 1. 9.
TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS
Fenomenální show, která se v nové sérii vrací se soutěžícími Jitkou Schneiderovou (45), Janem Révaiem (44), Michaelou Badinkovou (39), Robertem Jaškówem (48), Evou Burešovou (25), Patrikem Děrgelem (29), Vojtou Drahokoupilem (22) a vítězkou SuperStar Terezou Maškovou (22). Chybět nebude ani porota se ve složení Jakub Kohák(43), Janek Ledecký (56) a Aleš Háma (45), čtveřici pak každý týden doplní speciální host. Moderování se opět ujme Ondřej Sokol (46).

Neděle 2. 9.
DÁMA A KRÁL
Společně s novými případy se vrátí osvědčená herecká sestava ve složení Tereza Hofová (38), Matěj Hádek (42), Jan Cina (30), Miroslav Donutil (67), ke kterým přibudou nové tváře. Do seriálu nastoupí Michal Dalecký (35), Eva Holubová (59), Roman Zach (45).

Uvedeno na podzim
Od září - O 10 LET MLADŠÍ

Nový lifestylový pořad s Monikou Absolonovou (41). Představí unikátní proměny různých dvojic, které změní dosavadní život a omládnou o deset let. O dvojice se postará tým špičkových odborníků – například lékařů estetické medicíny, módních stylistů, výživových poradců a dermatologů.

Pavlína Němcová: Byla bych ráda, kdyby bylo méně hloupých lidí.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Irena1958
14. 8. 2018 • 07:49

O slečnách, které kvůli penězům a kariéře opouští rodiče a odchází na dlouhé roky do ciziny si toho moc nemyslím... Nechtěla bych takovou dceru, podobné totiž nemyslí na to, že se rodičům bude stýskat a na stará kolena budou potřebovat pomoc, ale jen kde se příště u moře vystaví v bikinách... I když je plno lidí, kteří si myslí, že je nejlepší život tam, kde dají víc peněz. Proto se nedivte, že mladíci, co se zde naučili hokej hrají v cizině, hokejisty v zámoří, v Německu, ve Švýcarsku trénují čeští trenéři no i bývalí hokejisté raději trénují po skončení kariéry v zahraničí (kde za to mají víc peněz než kdyby u nás hráli), takže se náš hokej u nás už nikdy nezvedne. A tady se vystuduje zdarma medicína a hned po škole je jde léčit do Anglie, Německa,USA, aniž by se cokoliv státu vrátilo... A tak bych mohla pokračovat... vědci, umělci, sportovci paušálně...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.