Seriál Dáma a Král: Jak točili vraždu ve sprše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Seriál Dáma a Král: Jak točili vraždu ve sprše

Hofová coby Lenka Braunová riskovala nachlazení na ledové ploše několik dní.
Hofová coby Lenka Braunová riskovala nachlazení na ledové ploše několik dní. (Foto TV Nova)

Husí kůži nejen na ledové ploše měli při natáčení nedělního dílu seriálu Dáma a Král Tereza Hofová (38) a Jan Cina (30). Scénář jim totiž předepisoval vyšetřování podříznuté krasobruslařky ve sprše.

Maskéři si na scéně brutálního mordu nadějné krasobruslařky dali opravdu záležet. „Herečka strávila v maskérně dobrou hodinu a půl a další hodinu se scéna připravovala na místě,“ vypočítával časový sled náročné přípravy pro deník Aha! producent seriálu.
Na jednom z pražských zimních stadionů se natáčelo celkem 5 dní, čemuž předcházelo i speciální školení herců.



Radili trenéři
„Nikdo z odborníků na krasobruslení se na scénáři nepodílel. Režisér několikrát navštívil zimní stadion, kde se poté točilo, a tam také krasobruslařské scény konzultoval s trenéry,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu. Přesto museli sehnat dublérky, přece jen – opravdoví herci zase tak skvěle nebruslí.
„Byly oblečené do kostýmů a následně jim štáb vysvětlil, co se od nich vyžaduje. Ony pak předvedly své krasojízdy,“ dodal zdroj o natáčení, které předcházelo krvavému masakru ve sprše. Smrt ostrou bruslí si vyžádala složité přípravy, ale výsledek stál za to...

Cina na narozeninách Vondráčkové: Při prvním setkání plakal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.