Langmannová je »krev a mléko«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Langmannová je »krev a mléko«!

Renata Langmannová je se svým tělem spokojená a nehodlá se trápit dietami.
Renata Langmannová je se svým tělem spokojená a nehodlá se trápit dietami. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Takhle vypadá zdravá holka! Česká Miss 2006 Renata Langmannová (20) na přehlídce spodního prádla Jiřiny Tauchmanové předvedla, že se i v době vychrtlých modelek neztratí.

Takhle vypadá zdravá holka! Česká Miss 2006 Renata Langmannová (20) na přehlídce spodního prádla Jiřiny Tauchmanové předvedla, že se i v době vychrtlých modelek neztratí. Mezi hubenými dívkami zářila spokojeností, a to možná také z toho důvodu, že přehlídky už nejsou jejím hlavním zdrojem příjmů, jako tomu bylo v loňském roce za dobu jejího kralování.

Langmannová by při výšce 175 cm a váze 55 kilogramů do světových měřítek modelingu sice nezapadla, ale to ji vůbec netrápí. „Mám teď daleko víc práce než třeba před půlrokem. Stále chodím na přehlídky, čeká mě focení, začínám moderovat akce, například budu moderovat konferenci bezpečnostního managamentu,“ řekla deníku Aha! Langmannová, která pracuje také jako specialista v jedné bezpečnostní firmě. „Dietami se rozhodně netrápím, ale hlídám se a cvičím,“ dodala Miss.

Ta se po jedné pražské restauraci, kde se módní show konala, prošla ve spodním prádle společně s vicemiss ČR Editou Hortovou, Míšou Wostlovou, Českou vicemiss Lilian Sarah Fisherovou nebo Markétou Divišovou. Do společnosti po dlouhé době vyrazila Anife Vyskočilová, která se chovala jako beránek. Celou dobu seděla v rohu a věnovala se svému příteli Honzovi.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.