Kerndlová ukázala odvážné kalhotky! Pak se kvůli nim trošku čertila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kerndlová ukázala odvážné kalhotky! Pak se kvůli nim trošku čertila

Můžou se na takovou mini plochu vlézt kraťasy, co myslíte? Celé foto v galerii.
Můžou se na takovou mini plochu vlézt kraťasy, co myslíte? Celé foto v galerii. (Foto: herminapress.cz)

Nemá se za co stydět, a dobře to ví! Tereza Kerndlová (28) s oblibou vyráží jak do společnosti, tak na pódium v odvážných modelech. Tentokrát oblékla ultrakrátké kraťásky, které by se daly spíše považovat za kus spodního prádla. Ty doplnila o lascivní síťované punčochy – a byla k nakousnutí.

Tereza se v sexy oblečení především ráda chlubí svou vypracovanou figurou, na které pravidelně dře. „Hodně cvičím. Jím samé zdravé věci, ale sladké naprosto miluju, to obětovat na úkor postavy nechci, takže to musím potom vycvičit,“ tvrdí o sobě Kerndlová, která se už několik let drží na váze 50 kg. Výjimku dcera jazzmana Ládi Kerndla (70) neudělala ani během svého vystoupení v Berouně, kam dorazila v modelu, kterým všem vyrazila dech. 



Přečtěte si
jity
22. 6. 2015 • 13:02

Tereza má moc hezkou postavu, a že takovou má i 28ti bez dřiny nevěřím ani náhodou. Pro hezkou postavu musí každý něco udělat. Jako zpěvačku ji neposlouchám, ale to neznamená, že ji budu pomlouvat.

ararat
22. 6. 2015 • 12:51

blbádono,děkuji za tvou péči,ale nejsem nešťastná spíše naopak a ani ukřivděná,nejsem žádný pubo jako ty,a život beru střízlivě a zkušeně,na rozdíl od tebe,já chápu,že by to mohlo být tvé zbožné přání,ale asi tě zklamu ...neboj já si umím se životem poradit,což ty ještě neumíš,ale neboj i ty dostaneš od života co proto

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.