Dům hrůzy Tondy Navrátila: Tady měl postiženou dceru v pelechu na zemi!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dům hrůzy Tondy Navrátila: Tady měl postiženou dceru v pelechu na zemi!?

Chata hrůzy Antonína Navrátila alias Honzy z Kamarádů
Chata hrůzy Antonína Navrátila alias Honzy z Kamarádů (Foto Aha!: Jana Ulrichová, archiv I. Navrátilové, reprofoto TV Barrandov)

Místo hrůzy! Tak popisuje chatu bývalého dětského herce Antonína Navrátila (57) neboli Honzy ze seriálu Kamarádi jeho exmanželka Ivana Navrátilová (49). Těžce postiženou dceru Kateřinu (26) tam držel v nevyhovujících podmínkách.

Pro herce vysněná chata na Litoměřicku, pro matku jeho dcery noční můra. „V noci musela sama chodit na suchý záchod v rohu pozemku. Já ji přitom vodím i po bytě když je po záchvatu,“ svěřila deníku Aha! Ivana Navrátilová. Chata, která má sice satelit, připomíná spíše zahradní domek obývaný bezdomovci, všude kolem samé harampádí. A uvnitř to prý není o moc lepší. Exmanželka se tam byla podívat naposledy v březnu.

„Nikdy mě sice nepustil dál, ale před lety tam byla moje sestra, když přijela pro vystrašenou Kačenku, kterou nezodpovědný otec hlídal na dálku po Skypu,“ prozradila Navrátilová. „Tenkrát mi říkala, že to bylo strašný! Katka tam ležela na zemi, protože do podkroví vede jen žebřík, kam Katka nemůže. Nezvládne to. Ležela dole, vedle pelechu pro psy a sekačky na trávu,“ šokovala Ivana, která nejen z těchto důvodů nechce exmanželovi půjčovat dceru, což je zdroj jejich neustálých bitev.

Chlubil se cizím peřím!

Chalupu Navrátil poprvé ukázal v reportáži televize Barrandov. Exmanželka ale prozradila, že pózoval před jiným srubem než tím, ve k terém přespávala dcera. Ten jeho se nachází hned pod hřbitovní zdí, je menší. a hlavně v podstatně horším stavu! Chata hrůzy byla v reportáži ke konci také vidět, ale vždy zabraná jen zdálky.



Přečtěte si
renca.renca
9. 6. 2015 • 23:37

Už toho "tvl" blokli?

renca.renca
9. 6. 2015 • 23:32

Nejtrapnější od obou je, že tohle řeší přes média. Začíná z toho být nevkusný seriál.

vzteklykrtek
9. 6. 2015 • 09:11

Spíše na odborné vyšetření.

dandova
9. 6. 2015 • 08:16

Karel Mariánek do parlamentu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.