Fuj, to jsme vidět nechtěli! Pawlowská by měla nosit raději uzavřenou obuv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fuj, to jsme vidět nechtěli! Pawlowská by měla nosit raději uzavřenou obuv!

Halina Pawlowská předvedla nohy, kterým už se musí o péči pedikéra i zdávat.
Halina Pawlowská předvedla nohy, kterým už se musí o péči pedikéra i zdávat. (Showpix.cz)

Pedikúra je pro Halinu Pawlowskou (60) zřejmě cizí slovo! Ve třicetistupňových vedrech vyrazila do ulic v otevřených letních botách a všechny kolemjdoucí děsila špinavou ztvrdlou kůží na patách.

Přestože o sobě spisovatelka tvrdí, že se pravidelně nechává hýčkat pod rukama odborníků, zrohovatělá kůže na jejích nohách říká pravý opak.

Pawlowská si nenechala ujít dětský filmový festival ve Zlíně, kde všem předvedla, že o své nožky už nějakou dobu neprojevila větší zájem. Nejen, že je to nechutné, ale také si nepěkně zahrává!

Pokud jsou paty delší dobu bez jakékoliv údržby, začnou praskat, což může být i velmi bolestivé. Halina by tak měla co nevidět navštívit šikovnou pedikérku, která by dala její chodidla do pořádku.

Jak na ztvrdlé paty?

O tvrdou kůži na patách je nejlepší pečovat při každodenní koupeli. Nohy namočené do speciální soli nebo citronové vody změkčí kůži. Tím se docílí toho, že tvrdá kůže půjde lehčeji odstranit pomocí pemzy či škrabky.



Přečtěte si
svatadala
23. 10. 2015 • 19:57

Paní Pawlowská je dáma, sice trošku víc při těle, ale podle toho nelze lidi soudit. Je vzdělaná, výborná spisovatelka, pořady v televizi se jí daří, dle kritiky má dost velkou sledovanost, ale je tak trošku navrch huj a vespod fuj. Stačí si dojít na pedikúru, nebo zakoupit brusný strojek a jednou týdně paty přebrousit, napařit a namazat zvláčňujícím krémem. Asi na to nemá čas a holt si bulvár vždy vybere obrázek do novin aby měl sledovanost. Je to ale věc paní Pawlowské a netřeba ji proto urážet. Překvapuje mě ale, že když o sebe dbá jinak, že i toto nedělá jen pro svoje potěšení a dobrý pocit. Byť při těle, ale může člověk sám pro sebe být upravený, voňavý a mít se i takto rád a tělo si hýčkat. Je to holt na každém jinak.

ararat
8. 6. 2015 • 09:01

Ty jsi mi ale krafka, dnes se používají jednorazovky,na oškrábání nohou,každý si to ošetřit neumí a ani nemůže a savem dezinfikovat nelze na to jsou hygienické normy ty hlupačko je to pod dozorem hygieniků a musí se střídat přípravky tak jako v nemocnici,páč viry a bakterie jsou časem rezistentní,paní Halina má opravdu nepěkné paty,ale za to ji zesměšňovat na bulváru je hnus těch lidí co to dělají..než napíšeš hovadinu tak si zjisti co je pravda a co blbé kecání -blbadóny-

zzapp
7. 6. 2015 • 23:07

ararat
6. 6. 2015 • 07:47

Proč ji tak nadáváš osobo? Ano nohy má neupravené,ale tebe nikdo neopravňuje někoho tak urážet,ty jsi kdo že tak hnusně nadáváš,jsi ženská?Jestli ano tak mluvíš jako dlaždič,ty nejsi o nic lepší než Halininy nohy a řekla bych že jsi ještě horší,ona si nohy ošetří,ale tobě zůstane mozek úplně zakrnělý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.