Partyšová mučí kolegy: Takový průšvih léta nezažili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Partyšová mučí kolegy: Takový průšvih léta nezažili!

Nová moderátorka Prásku Gábina Partyšová dokáže své kolegy pěkně potrápit.
Nová moderátorka Prásku Gábina Partyšová dokáže své kolegy pěkně potrápit. (TV Nova)

Osud je vrtkavý a štěstěna proměnlivá. Když před nedávnem Gábina Partyšová (36) vykopla ze sedla jednoho ze svých úhlavních nepřátel, uprskaného a drmolícího Pavla Novotného (34) a stala se novou moderátorkou nováckého Prásku, mohla se radovat z triumfu. Jenže po krátké době přichází zdrcující kritika od spolupracovníků.

Hlavním problémem Pavla Novotného byla nesrozumitelnost jeho verbálního projevu, i když gestikuloval jinak pěkně. Proto si všichni od příchodu Gábiny slibovali, že bude konec trápení s projevem moderátora. Chyba lávky! Partyšová je sice uznávaná jako profesionál, jenže se ukazuje, že není schopná točit živě. Je s ní proto o mnoho více práce a vše se musí únavně předtáčet a míchat s živými vstupy redaktorů.


"To fakt nejde, ale vůbec. Gábina je v branži sice dlouho, ale teď dělá v naprosto každém vstupu nějakou botu, přebrept a podobně. Takže si ji na obraz naživo¨zatím nikdo pustit nedovolí. Technici jsou zvyklí na různé lidi, ale říkali, že tohle už léta nezažili," napráskal kolegyni zdroj z Novy webu Super.cz. Že by pro samou zamilovanost zapomněla moderátorka na své řemeslo?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.