Gott plně pod taktovkou Ivanky? Opouští ho klíčoví spolupracovníci... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gott plně pod taktovkou Ivanky? Opouští ho klíčoví spolupracovníci...

Karel Gott se rozloučil se dvěma členy týmu...
Karel Gott se rozloučil se dvěma členy týmu... (Foto: Kopáč, ara)

Karel Gott (75) je jistě potěšen úspěchem v anketě TýTý, kde získal hned dvě zrcátka. Vrásky mu zřejmě přidělávají jiné starosti. Po čtyřiadvaceti letech ukončil spolupráci se svou účetní Jaroslavou Herzerů, která mu v posledních pěti letech dělala i manažerku.  Opravdu za tím stojí finanční spory a hádky, jak tvrdí jistý zdroj?

Veškerou agendu, o kterou se Mistrovi účetní starala, převedl Gott na manželku Ivanu a Lídu Sekaninovou z pražského Divadla Broadway. Vzhledem k tomu, že ty dvě se dobře znají, dá se říci, že božský Karel se tak dostal plně pod kontrolu své ženy.

„Tohle jsou divoké spekulace, vůbec to nechci nijak komentovat! Prostě jsem ukončil spolupráci s paní Herzerů. To je skončené! Předal jsem to někomu jinému, zkušené paní, která mi teď dělá účetní,“ okomentoval záležitost sám Karel Gott pro deník Blesk.

Spory a nejasnosti v číslech popírá i bývalá účetní. „O tom, že bych měla nějaké nejasnosti v účetnictví, o tom nic opravdu nevím! Pan Gott mi to netlumočil.“ Vyjádřila se Herzerů s tím, že se loučili slušným podáním ruky a vše se zdálo zalité sluncem. Ovšem všechno možná tak růžové nebude, vzhledem k tomu, že účetnictví si má převzít účetní firma, dá se předpokládat, že nejprve dojde k auditu Gottových financí, snad bude vše v pořádku…

„Nemůžu říct, že bychom někdy byli přátelé, Karel Gott si přátele vybírá. Když mu děláte daně, tak nemůžete být ani přítel. On byl můj klient a tak jsem k tomu přistupovala,“ popsala Herzerů jejich vztah. Podle informací Blesku však účetní neměla v lásce hlavně zpěvákova manželka Ivanka, která ji nepozvala ani na loňskou oslavu zpěvákových 75. narozenin. Ta se konala na farmě Čapí hnízdo nedaleko Votic.

Z Mistrova týmu však po mnoha letech odchází i jeho tajemník Jan Adam, který měl na starosti poštu a kontakt s fanoušky. Gott si ho prý bude najímat pouze na dramaturgickou spolupráci na deskách a rozhlasových či televizních pořadech.



Přečtěte si
antonuis.j
14. 4. 2015 • 17:29

Ivanka, Ivanka... taková kobyla čtyřicetiletá, a Ivanka. Kdyby aspoň byla drobná a jemná, tak ještě pochopím, ale u takové obrovské hranaté a nepřitažlivé mamutce - to je směšné!

ararat
14. 4. 2015 • 14:26

jistě beladóno

ararat
14. 4. 2015 • 14:25

už míříš do pekla? to je asi tvůj stálý domov jo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.