Zrůdná babička: Kvůli čokoládě nechala uběhat vnučku (†9) k smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zrůdná babička: Kvůli čokoládě nechala uběhat vnučku (†9) k smrti!

Malá Savannah zemřela kvůli čokoládě a zapírání.
Malá Savannah zemřela kvůli čokoládě a zapírání. (Foto: ara)

Snědla čokoládu a zapírala. Vlastní babička Joyce Garrard  (49) jí dala hrozný trest, z něhož malou Savannah Hardin (9) osvobodila až smrt. S poleny v rukou se uběhala k smrti. Tragédii přihlížela, ale nezabránila dívčina nevlastní matka Jessica Mae Hardin.

Smutný příběh se stal v roce 2012. Ve školním autobuse malá Savannah, snědla bez zaplacení čokoládovou tyčinku, navíc vše zapírala. Řidička autobusu Rihanna Holmes dívčin prohřešek nahlásila babičce, která udělila dívce hrozivý trest. Nechala dívku běhat s poleny v rukou kolem domu.

Svědci tvrdí, že Savannah prosila, aby mohla přestat, ale babička jí dál nutila do běhu, situace prý připomínala vojenský výcvik. Když po třech hodinách dívka upadla a nezvedla se, zavolala hrůzná babička zdravotníky, těm ovšem řekla, že dívka zkolabovala, tříhodinový běh zamlčela. Savannah zemřela po třech dnech v nemocnici na totální dehydrataci, podle lékařů nemuselo k tragédii dojít, kdyby lékaři věděli o velké fyzické zátěži, kterou podstoupila.

Smutné na celé věci je i to, kolik svědků v případu vystupuje, ani jeden totiž tragédii nezabránil. „Cítím se částečně zodpovědná, chtěla jsem jenom zaplatit za čokoládovou tyčinku,“ řekla u soudu řidička autobusu a nemohla se ubránit slzám. Sousedka u soudu vypověděla, že dívku viděla klečet na všech čtyřech a prosit, aby mohla přestat, bohužel babička ani nevlastní matka nepovolily.

Soud se zvrácenou babičkou dívky, probíhá tento týden. Ženě hrozí doživotní trest, spekuluje se i o trestu smrti, protože trestný čin byl kvalifikován jako plánovaná vražda. Důkazem je nahrávka ze školního autobusu, kde Garrardová říká řidičce: „Donutím jí běhat, dokud nepadne,“ píše Daily Mail. Nevlastní matku dívky soudní proces teprve čeká.



Přečtěte si
prroud
13. 3. 2015 • 09:53

Byl to tvrdej trest,ale nemyslim si ze planovana vrazda.Jde o zabiti z nedbalosti protoze se trest prehnal.Vychvavat je potreba s mirou! ,skoda holcicky kvuli blbosti dospelejch.........adekvatni trest si zaslouzej,ale nemyslim,ze za vrazdu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.