Soud pustil údajného tyrana Pavla: Jeho žena ale během vyšetřování záhadně zmizela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Soud pustil údajného tyrana Pavla: Jeho žena ale během vyšetřování záhadně zmizela!

Soud údajného tyrana osvobodil. Jeho žena ale zmizela...
Soud údajného tyrana osvobodil. Jeho žena ale zmizela... (Aha! - Jana Ulrichová, Facebook)

Obžaloby z týrání manželky Jany (33) zprostil včera soud Pavla Paura (40) ze Slavětína. Matka 4 dětí u soudu nevypovídala. Poté, co dostala předvolání k výslechu, záhadně zmizela. Pátrání po ní je už téměř dva roky bezúspěšné.

To, že Paur manželku bil, škrtil a ponižoval i před dětmi, se nepodařilo prokázat. Svědci, kterým se Jana svěřovala, měli informace jen z druhé ruky, na vlastní oči násilí nikdo neviděl. Obhájce Pavla Paura v závěrečné řeči uvedl, že obětí byl naopak Paur, manželka ho prý pod vlivem alkoholu napadala. Také zranění, které na ní svědci viděli, si mohla podle soudu způsobit sama v opilosti.

Státní zástupce Jindřich Koželuh s takovým hodnocením důkazů ale nesouhlasí. „Podivuji se, že byl zproštěn. Napadení bylo prokázáno,“ uvedl. Proti verdiktu se hned odvolal.

Zmizela před výslechem

Jana Paurová zmizela podle manžela z domu ve Slavětíně v noci ze soboty 2. na neděli 3. února 2013. V pátek předtím jí policistka osobně doručila předvolání na pondělí k výslechu kvůli týrání. Podnět podaly sociální pracovnice. V pondělí ale místo Jany dorazil na policii její manžel, aby oznámil, že jeho žena zmizela.

Zcela bez emocí

Jako sfinga působil Pavel Paur během celého soudního procesu. Občas se ohradil proti některým výpovědím, většinou jen holou větou, jinak po celou dobu mlčel. Na tváři se mu nehnul sval, nepřelétl přes ni stín emocí. Nepronesl žádnou závěrečnou řeč a po zprošťujícím verdiktu ze soudní síně bez slova utekl.





Přečtěte si
cukrenka
13. 1. 2015 • 12:20

Píše se často o ničem. toto je věc policie a psát až bude detektivka u konce.

6010
13. 1. 2015 • 10:04

Jak ho mohli pustit, vždyť mu to kaouká z očí.Je to cynik a pokud jí bil a na to svědci jsou, tak jí zlikvidoval.Žádná matka neodejde bez rozloučení od svých 4 dětí, ani cikánka ne.Teď ještě kam jí zakopal.Já bych ho dala za prvé na detektor lži a prostě bych to přiznání a místo jejího posledního odpočinku z něho vymlátila.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.