Katarína z Pehy: Miluju postel, masky a jídlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Katarína z Pehy: Miluju postel, masky a jídlo!

Katarína Knechtová umí být také sexy.
Katarína Knechtová umí být také sexy. (: Universal Music)

BRATISLAVA – Frontmanka slovenské skupiny Peha Katarína Knechtová včera poprvé přiznala, že mockrát přemýšlela o konci kariéry. A to je jí teprve pětadvacet. „Kolikrát jsem byla v situaci, kdy jsem chtěla skončit a kdy jsem měla pocit, že to psychicky ani fyzicky nezvládnu,“ vysvětluje mladá muzikantka.

Ale neskončila. „Naučila jsem se překonat svoji tvrdohlavost. Konečně jsem pochopila, že nemá smysl jít hlavou proti zdi.“

A co má nejraději? Královský odpočinek. „Udělám si v posteli takové hnízdo, kde si všechno nanosím. Věnuji se všemu, od natáček na hlavu po pleťové masky a jídlo. Nepotřebuji vytáhnout paty ze svého bytu,“ popisuje Katarína, která dnes s kapelou Peha startuje ve Znojmě své turné, jehož je deník Aha! mediálním partnerem. V Praze bude mít dva koncerty 18. a 19. dubna a s českými fanoušky se rozloučí 6. května ve Ždáru nad Sázavou.

Slovenská kapela, která se proslavila po hitu Spomal, se chystá zaujmout české publikum dalším hitem z nového alba Den medzi nedelou a pondelkom. Ten se jmenuje Renesancia a je to romantická balada. Půvabnou Katku Knechtovou a její band jsme mohli naposledy vidět jako hosta na podzimním turné kapely Kryštof.

Co o ní nevíte?

● Koho nesnáší? „Nemám ráda lidi, kteří si myslí, že jsou nejmoudřejší a snědli všechnu moudrost světa, mají od všeho klíč, to prostě nesnáším.“
● Chtěla by mít domek se zahradou
● Jejím přítelem je údajně slovenský filmař a dokumentarista Henrich

15.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.