Smrt k narozeninám: Seriálová kráska (†44) překonala rakovinu prsu, ale přišla další zničující rána! Kdo se postará o malou dcerku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Smrt k narozeninám: Seriálová kráska (†44) překonala rakovinu prsu, ale přišla další zničující rána! Kdo se postará o malou dcerku?

Lorena Rojas byla silná žena, ale rakovinu přemohla jen jednou.
Lorena Rojas byla silná žena, ale rakovinu přemohla jen jednou.  (Foto: Aha! - ara)

Fanoušci latinskoamerických telenovel mají smutek! Sympatická mexická hvězda nekonečných seriálů Lorena Rojas podlehla v pondělí po dlouhém boji rakovině. Zůstal po jní nešťastný manžel a adoptovaná holčička, která během krátkého období přišla k milionové mamince, aby o ni záhy přišla.

O tom, jak statečně bojovala s dosud neléčitelnou chorobou, svědčí, že zvítězila nad zhoubnou rakovinou prsu. Bohužel krátce na to onemocněla jiným druhem nádorového onemocnění, které zasáhlo játra. Podruhé se zázrak nekonal. Přitom ještě minulý týden prostřednictvím sociální sítě děkovala fanouškům a přátelům za četná blahopřání k narozeninám.


Bolest ze ztráty milované osoby nezasáhla jen Lorenina partnera divadelního režiséra Jorga Monje, který se o svou milou staral do poslední chvíle v jejich sídle ve floridském Miami. Nejsou to ani dva roky, co se bezdětné herečce splnilo přání, a mohla si s přítelem adoptovat holčičku Lucianu. Štěstěna však děvčátko o novou maminku rychle zas připravila. Naštěstí se o její budoucnost postará adoptivní tatínek a babička, matka Loreny.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.