Válka s Kate graduje: Královna má po krk plebejců Middletonových! Co svým poddaným poručila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Válka s Kate graduje: Královna má po krk plebejců Middletonových! Co svým poddaným poručila?

Kate musela na kobereček, aby předala své rodině dotčený vzkaz od královny Alžběty.
Kate musela na kobereček, aby předala své rodině dotčený vzkaz od královny Alžběty. (Foto: EPA, Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

Britská královna Alžběta II. (88) je známá svým problematickým postojem k matce vnuka George (1) a manželce prince Williama (32) Kate Middleton (33). Vadí jí její neustálé "nepřístojnosti" s nevhodným oblečením, veřejné porušování tradičního královského protokolu i vliv, který má v těchto ohledech na svého muže. V neposlední řadě panovnice nemůže rozdýchat plebejskou rodinu své nástupnice a dává jí to náležitě najevo. A situace se opět přiostřuje po nedávném interview, které poskytl Katin bratr James (27)!

Rodina Kate jsou pro Alžbětu jen "neurození přivandrovalci" a stařenka nevynechá jedinou příležitost, aby nevítaným příbuzným ztrpčila život. Nedávno se například zasadila o to, aby nebyli Middletonovi pozváni k tradičnímu obědu na Štěpána v Balmoral, navzdory tomu, že v tu dobu rodina vévodkyně trávila svátky v Anmer Hall stejně jako panovnice. Královně se nelíbí, že Middletonovi zneužívají postavení své dcery a sestry k osobnímu prospěchu a budují si na tom své vlastní kariéry. A už vůbec nechce připustit, že by se rodina budoucí královny měla účastnit oficiálních, potažno soukromých královských událostí.


Obvykle se nelibost královského dvora zaměřuje vůči mladší sestře Kate Pippě (31), která se ráda nechá vídat v královském stylu, využívá jméno sestry, aby podpořila prodej svých knih s při hledání práce. Tentokrát je ale v hledáčku staré panovnice James Middledon za poskytnutí rozhovoru magazínu The Young Director. Kritiku si vysloužil již dříve založením legrační firmy, která prodává bonbóny s obrázky ze sociálních sítí, a proto, že neodmítne žádnou žádost o rozhovor. Mladý muž si aktuálně postěžoval, že je to občas frustrující být sourozencem Kate, v narážce na přezíravé chování britské vrchnosti k příbuzným Williamovy drahé polovičky.
"Je úplně rozzuřená. Královna Alžběta je jednou z těch, které rozčiluje, jak si Middletonovi neustále stěžují na chování královské rodiny. Myslí, že je to nevkusné a laciné. Je proto naštvaná a sklíčená. Řekla Kate, aby své příbuzné upozornila, ať se znovu o poměrech v Buckinghamském paláci v žádných rozhovorech nešíří," říká zdroj magazínu Life & Style. Middletonovi si prý nenechají ujít jedinou příležitost, jak na sňatku dcery s princem co nejvíce vydělat a rodiče prý pořádají tématické party věnované královské rodině. To jsou ale věci!

Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 03:19

No pro vás je Aha to pravé čteníČehokoli jiného než naprostých lží je pro vás škoda.Prošpak by neměla přijmout Camillu do rodiny?Vždy se chovala a chová naprosto bezvadně.

Milla
17. 3. 2021 • 14:29

No prosím,další vlna blbostí.Charles a Camilla nejenže chlastají,už mají i sexmejdany s komorník y.Tedy krom starého nesmyslu jak podváděli Dianku(to manželství už bylo dávno v háji a Di to zkoušela už asi se čtvrtým pánem).Stejně jako zve královna Camilliny děti s dětmi tak zve i Middletonovi,jenže na Balmoral v létě,víte.Zimu tráví na Sandringhamu,tam taky leží Anmer Hall,víme?Balmoral je ve Skotsku,to je kousek jinde.Jako vaše články,ty jsou úplně jinde.

hermanka
22. 8. 2015 • 22:36

Co si to vůbec dovoluje té komentovat vy smradi z Vidlákova,co jste nikdy u nás nebyli. Smrdí to korunou a anonymně si to zády vyskakuje

bella.
18. 2. 2015 • 00:36

mirco micro, ta stará raketa královna se snaží vší silou udržet to, na co jsou Anglání ( neříkám Britové !) pyšní a co je odlišuje od ostatních.A to je království..A to má svá neměnná privilégia , povinnosti a pravidla atd.Kdyby toho nebylo, byla by Anglie dávno republikou a tam už je fuk jak a kam až si vykasá nějaká Vopěnková od Šláfnberga sukýnku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.