Veronika Žilková o smrti manžela: Prozradila, co by nesnesla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Veronika Žilková o smrti manžela: Prozradila, co by nesnesla!

Veronika Žilková a Martin Stropnický
Veronika Žilková a Martin Stropnický (Profimedia.cz)

V neděli poběží v televizi druhý díl nového českého seriálu Všechny moje lásky. Jednu z hlavních rolí v něm má Veronika Žilková (53), která ztvárňuje vdovu, co hledá nový smysl života. Herečka tvrdí, že si je se svou postavou trochu podobná. Až tedy na jednu zásadní věc! Její muž ještě žije!

„Ono to celé začalo tím, že Marii zemře manžel… To já bych si přála být ještě nějakou chvilku vdaná,“ říká se smíchem Žilková, jejíž muž je herec a v současnosti také ministr obrany Martin Stropnický (58).

Marie Svobodová v seriálu mimo jiné hledá nového partnera přes seznamku. Tohle Žilková nikdy neudělala (či nezkusila), nicméně přiznala, že když zůstala sama s pěti dětmi, bylo jí hodně úzko. „Je pravda, že když jsem se rozvedla a zůstala jsem sama s dětmi, docela zoufale jsem brečela v opuštěném baráku, tak jsem opravdu nevěřila, že někdo přijde a i s těmi dětmi si mne vezme. Ale to máte přesně tak, že když někoho čekáte a potřebujete, tak ta láska zrovna nepřijde,“ svěřila se Veronika. Seznamku sice Žilková nezkusila, ale s Marií jsou si podobné v tom, že při hledání partnera narazily na školní lásky. „Martin Stropnický je taky moje školní láska – i když až z vysoké. My jsme tehdy taky po sobě tak pokukovali, byli jsme na kraji toho začít spolu chodit. A myslím taky, a to je i případ Marie, že v určitém věku se člověk logicky obrací k lidem, které už zná, nehledá záměrně úplně v nových vodách. Já si vůbec neumím představit, že bych si v pětapadesáti, jako Marie, měla hledat někoho úplně nového, někoho, kdo žije naprosto odlišným způsobem,“ je přesvědčená Žilková. Jakého muže by vedle sebe nesnesla?

Veronika Žilková mimo jiné v souvislosti s natáčením seriálu Všechny moje lásky otevřeně řekla, jakého muže by ve skutečném životě vedle sebe nesnesla!„Slabocha! Protože slabý muž je zakomplexovaný, ženu třeba týrá a terorizuje, slaboch má také sklon k alkoholismu… Když je muž v životě už nějakým způsobem potvrzený, už má něco za sebou a něčeho dosáhl, tak po té padesátce je lepší výběr, máte šanci na lepší a kvalitnější přátelství. V mládí ještě muž ani neví, jak je silný, ale v těch padesáti už víte, jaký je. V osmnácti vám bude imponovat, že je muž nejoblíbenější z celé hospody – a co, že má někde dítě, to není důležité… V padesáti už uvidíte, že neplatí alimenty, a jdete od toho rovnou pryč. V mládí se špatná budoucnost hůř předpokládá, kdežto později už člověk signály špatného partnera rychle odhalí.“



Přečtěte si
zamlzena
24. 2. 2015 • 17:14

Slabý je někdy doma agresorem , tak s tím bych souhlasila.

ivoadler
16. 2. 2015 • 11:18

Má pravdu, předsedo. Taky mně nasralo, když spolužačka dala přednost spolužákovi, který měl lepší výskok.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.