Moderátorka Eva Jurinová (61): Slzy v domově důchodců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Moderátorka Eva Jurinová (61): Slzy v domově důchodců!

Eva Jurinová svou návštěvou rozněžnila obyvatele domova důchodců.
Eva Jurinová svou návštěvou rozněžnila obyvatele domova důchodců. (Aha! - Zbyněk Pecák)

Bývalá hvězdy Novy Eva Jurinová zmizela z obrazovky, ale rozhodně nezahálí. Obyvatelé středočeské Sadské si ji zvolili starostkou a ona se tak ocitla ve funkci, se kterou se teprve sžívá. Na televizi nicméně nezanevřela.

Doma má prý 11 televizorů a jeden neustále bzučí i v její starostovské kanceláři. Jak sama v rozhovoru pro Blesk říká, její známé jméno se v komunální politice zatím nejeví jako kdovíjaká výhoda. „Každý známý člověk má své příznivce stejně jako nepřátele a jsou lidi, kterým nemusím být sympatická,“ řekla dáma, která na Nově usedala za moderátorský pultík pět let.

Někdy je však její známá tvář výhodou. „Byla jsem v domově důchodců a někteří nezastírali slzu, když mě viděli. Vzpomínali i na věci, které jsem dávno zapomněla, a dojal je ten okamžik, že si na mě může sáhnout,“ prohlásila starostka Eva Jurinová. Ta mimochodem své řečnické umění hodlá uplatit i v nové funkci. Těší se prý, jak si vymazlí obecní rozhlas.



Autor:  mih,ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.