Eva Jurinová (59) se do paměti všem divákům vryla jako moderátorka Televizních novin na Nově. Ačkoliv v nich skončila v roce 1999, je s nimi dodnes spojována. Po odchodu z televize pracovala 10 let jako mluvčí Fakultní televize v Motole, aby »zakotvila« na nové televizi Pětka, kde pravidelně moderuje pořad o stáří.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tahle paní mi nikdy neimponovala, ani kdysi jako moderátorka v televizi. Neosobní, nesympatická, odměřená, namyšlená. To jí zůstalo. A proč obdivovat její vzhled? Kdo má na plastiky, je to nejmenší problém, takových žen jsou tisíce. Zrovna ona žádná hvězda nikdy nebyla a není ani dnes.
Emma to jmeno nema z frajeriny, ona se narodila ve Francii, a tam urady nejake ceske -ová nikoho nazajimalo, takze od narozeni je Emma Smetana. Do deseti let zila v cizine, pak se prestahovali s rodinou do Prahy. Ale studovala v cizine(Francie, Nemecko).
Její projevy nebyli diváky v době jejího působení hodnoceny tak vysoko. Z archivu je zřejmé, že měla hodně daleko do kvality. Je to typ samozvané odbornice, "dámy" brepty typu drbna, která se ráda předvádí, ráda mluví.Její hodnocení dnešních moderátorů není vzhledem k "jejím kvalitám" ažtak vhodné.
já si vážím lidí, kteří mají rádi zvířata a i třeba opuštěného se ujmou. Více si ale vážím lidí, kteří si adoptují dítě. Tohle paní Jurinová na rozdíl od jiných nedokázala. Její hodnocení jiných moderátorů je pěkně trapné, ona se nemá co k jiným vyjadřovat. Hlavně, že Lucii Borhyové a Michaele Ochotské dala v hodnocení 5 . Zase další doklad její osobní hlouposti . Měla by zůstat v tom svém velkém baráku a nikam se už necpat. Rozhovor s ní je v podstatě o ničem. Ode mne má tedy za 5 .
Opět jen dokazuješ jaký jsi hlupák a hlupákem už navždy zůstaneš. A hlavně pozdravuj tu svoji hajtru co máš doma . Musíš být hodně nešťastný když tě uspokojuje jiným nadávat. Ovšem ty mne rozhodně nemůžeš urazit .