Eva Jurinová: Jako panna v soutěži krásy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Eva Jurinová: Jako panna v soutěži krásy!

Eva Jurinová bude vybírat Muže roku
Eva Jurinová bude vybírat Muže roku (Aha! – Karel Kopáč)

Jako moderátorka „nováckých“ zpráv se Eva Jurinová (58) vryla do paměti národa a dodnes ji zná snad každý. Byla mluvčí Motolské nemocnice a momentálně je k vidění na TV Metropol. Jako zkušená moderátorka má ale svou premiéru v soutěži krásy Muž roku 2012: „Budu tam jako panna, Petr Šiška jako panic. Pro nás oba to bude poprvé.“

Uznávaná moderátorka má léta praxe, přesto ještě neví, jak se úkolu zhostí. „Jsem zvědavá, jestli se s Petrem shodneme,“ přiznává. Eva je známá spíše svou seriózností. Přehlídka krásy by tedy vůbec nemusela být její parketa. „No, jsem na vrcholu. Mám nadhled. Můj pořad se jmenuje Na vrcholu a já se budu snažit dívat se na modely z toho vrcholu, abych vybrala co nejlépe,“ vysvětluje.

Co je pro ženu s obrovským nadhledem, bohatou kariérou v oblasti žurnalistiky, a mluvčí nemocnice u muže důležité? „Musí být chytrý, ale hlavně z něj musí vyjadřovat charisma a síla,“ zamýšlí se. Nicméně na osobní otázku, co si vlastně myslí o události, kde se nestydatě producírují namakaní frajeři a chtějí profitovat na velkých svalech a hezounké tvářičce odpověděla: „Víte, kdyby moje děti chtěly do takovéhle soutěže jít… nebyla bych ráda,“ odvětila s velkým zamyšlením.



Přečtěte si
winterfreshka
9. 6. 2012 • 10:44

Hlavně je koukatelná a dá se i poslouchat,sama vyučuje rétoriku na AMU Zkuste postavit vedle ní unilou Ivanu Gottovic a máte po náladě

verona010
9. 6. 2012 • 09:20

to aby jsi si to mohl přeslabykovat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.