Rozvod nebude: Bůh ochraňuj novou královnu Camillu! Zlomená Kate se mstí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod nebude: Bůh ochraňuj novou královnu Camillu! Zlomená Kate se mstí...

Kate musí spolknout hodně hořkou pilulku! Camilla, která jí připravila tolik příkoří se chystá usednout na trůn.
Kate musí spolknout hodně hořkou pilulku! Camilla, která jí připravila tolik příkoří se chystá usednout na trůn. (Foto: AP/EPA, koláž Ahaonline.cz)

Britská královna Alžběta II. (88) donedávna zamýšlela předat panovnický úřad prvorozenému vnukovi a jeho ženě, čímž by obešla svého zmateného syna Charlese (66) a jeho věčně opilou a nenávistnou manželku Camillu (67). Podle průzkumů tomu byla nakloněná i britská veřejnost. William však dává přednost rodinnému životu a chce věnovat maximum pozornosti svým dětem a Kate. Babičce to již oznámil a tím zásadně zkřížil její plány.

Nenávistná Camilla slaví triumf!
A začali se dít věci! Ještě před pár týdny se schylovalo ke královnou posvěcenému boji Charlese s Camillou Parker-Bowles v rozvodovém řízení o v přepočtu sedm miliard korun. Nyní je vše jinak, mnohokrát zdiskreditovaný pár se rozhodl v zájmu monarchie ustoupit od původního plánu. Je to až neuvěřitelné, že se po všech těch peripetiích, skandálech a intrikách Charles stane králem a Camilla královnou. Je ovšem třeba poznamenat, že královna Alžběta k tomu přistupuje jen s velkou nevolí, protože nemá jinou volbu.


Kate utekla z Buckinghamského paláce
Zdroje tvrdí, že Kate Middleton (32) uprchla s pláčem z královského paláce poté, co se její choť princ William (32) rozhodl obeznámit svou babičku Alžbětu II. s rozhodnutím postoupit trůn i korunu svému otci Charlesovi. "Kate byla Williamovým rozhodnutím umožnit Camille dosednout na trůn rozrušena tolik, že v slzách utekla z paláce do domu rodičů v Berkshire. Kate se zlobí, že Camilla zvítězila po vší té sprosté a zahořklé kampani vůči ní," uvádí poslední číslo magazínu Globe.
Zahořklá Kate si postavila hlavu!
A zatímco se v zájmu monarchie Charles s Camillou udobřují a připravují se na korunovaci, Kate se rozhodla pomstít i královně. Tentokrát jde o slavnostní společnou vánoční snídani v Sandringhamu, kam panovnice dosud odmítá pozvat i rodinu Middletonů přesto, že je Kate na svou matku Carol tolik fixovaná. Budoucí královna se totiž rozhodla staletou tradici letos ignorovat. "William řekl královně, že budou mít svůj vlastní program z důvodu pokračujících akutních nevolností Kate s tím, že letos hodlají vánoční svátky oslavit zdrženlivěji. A královna souhlasila," říká informátor Globe. Co mohla také dělat? I přes její snahy se dějiny řítí svou vlastní cestou.



Přečtěte si
Milla
9. 5. 2021 • 04:31

No nevím,kdysi mi říkali že bulvár se má od seriózní novinařiny lišit jen výběrem témat ale ne způsobem zpracování,že poctivá novinařina je jen jedna.To ovšem nemá s Aha nic společného,na dvěstě článků o královské rodině připadnou tak čtyři které jsou založeny na faktech.

Milla
9. 5. 2021 • 04:27

Jelikož alkoholička není tak určitě nebude kvůli tomu aby vám udělala radost padat na hlavu ani na nic jiného.A když nepije tak se neupije.A to jediné co kdy královna skutečně prohlásila je,že nikdy nebude abdikovat protože korunu pokládá za celoživotní úkol.Korunu reprezentuje vzorně jak byste se mohl přesvědčit kdybyste ovšem chtěl.

xcarodejka
25. 1. 2017 • 10:52

Camilla ani Cate nemůžou být nikdy královny, ale jen manželky krále. Já bych byla pro zachování postoupnosti, a nic neznásilňovat. Na řadě je Charles.

blamal
3. 12. 2014 • 12:26

Stopro souhlas.Vypocitava,studena cub.ka bez spetky noblesy a pokory,ktera ocekavala,ze si z ni a jeji povedene rodinky sedne babi Alzbeta a cely narod na za.dek.Od prvnich okamziku jejiho promysleneho lovu na Williama se mi z ni chce zvracet,a nejsem sam.Humus.Doufam,ze ji bude William zahejbat,nic jinyho si ten nevychovanej,vychrtlej babochlap z vypocitavy familie nezaslouzi.Kdyz "princezna",tak se vsim vsudy,ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.