Herečka Kamila Špráchalová zhubla bez cvičení 10 kilo: Žádné diety, žádné spalovače tuků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Kamila Špráchalová zhubla bez cvičení 10 kilo: Žádné diety, žádné spalovače tuků!

Kamila Špráchalová zhubla 10 kilo a váhu si chce udržet.
Kamila Špráchalová zhubla 10 kilo a váhu si chce udržet. (Foto Aha! – Martin Hurda, Marek Pátek)

Dvojnásobná maminka a herečka Kamila Špráchalová (42) si začala hlídat váhu a rozhodla se shodit nabraná kila. Pustila se do toho opravdu s vervou a za půl roku shodila 10 kilo, bez toho, aby musela navštívit posilovnu!

Hubnoucí dabérka se serveru Super.cz svěřila, že nepatří k přirozeně hubeným ženám a váhu si musí hlídat. Bez omezování v jídle by totiž vážila metrák! Všechno začalo poradou s odborníkem. „Našla jsem si úžasnou výživovou poradkyni Ladu, a ta mě dala do kupy. Respektovala, že nechci žádné umělé koktejly a tyčinky, ale jíst normální jídlo, i když v jiném dávkování a zdravější,“ vysvětluje Špráchalová.

Pak není než nic jednoduššího, než získané rady použít v praxi. „Takže když dělám pro rodinu například svíčkovou, odeberu si pro sebe část omáčky ještě před zahuštěním, a zatímco kluci dostanou čtyři nebo pět knedlíků, já si vezmu maximálně jeden a dojím se zeleninou,“ popsala svoji hubnoucí strategii Super.cz.

Kromě toho, si také musí hlídat denní příjem bílkovin a sacharidů a všechno pečlivě přeměřuje. Ale to už jí jde také od ruky a do budoucna si chce udržet takovou postavu, jako má nyní. „Jsem úplně spokojená, hubnout dál nechci. Ale taky nechci mít metrák. A kdybych se nedržela, ručička na váze by šla rychle nahoru,“ uzavírá spokojená herečka.



Přečtěte si
ovoce111
24. 9. 2014 • 11:39

Vidíš ty blbe a v tom je rozdíl mezi námi. Já žádné recepty hledat nemusím, já ti svíčkovou uvařím z hlavy kdykoli. A mouka tam nepatří podobně jako ocet!!!!! Ale jistě, pokud někdo neumí odhadnou množství zeleniny, cpe tam pak mouku

mekanik
24. 9. 2014 • 09:10

já taky umím vařit ,jen neznám LEVOU svíčkovou ty hnupe.a s.rou mě bezmozci kteří tvrdí hovadiny.

mekanik
24. 9. 2014 • 09:06

OVCE tys tvrdil ze do svíčkové nepatří mouka.já vím že když se do ní propasíruje zelenina tak není mouka třeba,ale nenašel jsem jedinej recept kde není psáno zahustíme hladkou moukou.tak nemel pítchoviny o nějakej pravej svíčkovej.kdo ho.no umí má raději mlčet a nedělat si z huby sr.č.

ovoce111
24. 9. 2014 • 06:56

Se uklidni choleriku!!!!!!!!! Já svíčkovou vystřihnu bez jakéhokoli receptu, umím ji z hlavy. A do PRAVÉ svíčkové nepatří žádná mouka, za tím si stojím. Zeleninový základ musí být tak kvalitní, že není potřeba. Tak mi tu nekopíruj recepty z netu, zbytečná námaha. Mimochodem, vypadá to, že sám svíčkovou nezvládáš, když mi tu kopíruješ recepty. Já ji nakládám minimálně na 3 dny, pak peču, ale po tom to ke houby.

mikimi
23. 9. 2014 • 09:54

Svíčková se samozřejmě běžně zahušťuje, ale když se dá víc zeleniny, tak to není opravdu moc potřeba. Takže já buď nezahušťuju nebo jenom lehce, podle toho, jak mi to prostě vyjde. Zrovna svíčková si nemyslím, že patří k těm kaloričtějším jídlům, pokud se člověk nenacpe deseti knedlíkama. Libové maso, hodně zeleniny, na tu porci tak maličko mouky, že to nemá skoro význam řešit, lžíce smetany, nemusí se tam dát nutně ta nejtučnější, no dva knelíky a určitě to nevyjde extra špatně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.