Kateřina Kornová ohromila brutálním zhubnutím! Co ji naštvalo tak, že se kil navíc zbavila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kateřina Kornová ohromila brutálním zhubnutím! Co ji naštvalo tak, že se kil navíc zbavila?

Kateřina Kornová neuvěřitelně zhubla!
Kateřina Kornová neuvěřitelně zhubla! (Foto pro Aha! – Marek Pátek, Roman Souček )

Bývalá modelka Kateřina Kornová (47) ještě před rokem vypadala smutně, bez energie a hlavně s mnoha kily navíc. Na sklonku léta tohoto roku se ale ukázala na soutěži Muž roku a svým vzhledem opět překvapila! Tentokrát v tom dobrém smyslu.

„Prostě jsem měla jedno období, kdy jsem byla tlustá, no,“ komentovala už dříve Kornová, která za sebou měla několik nepovedených vztahů, dvě ztroskotaná manželství a především pak péči o postiženého syna. „Myslím si, že se mi nedařilo celkově dobře. Spousta žen v mém věku se s něčím takovým setkala, někdo to samozřejmě nedopustí, ale období, kdy člověku není dobře, se podepíše na zdraví, potažmo na vzhledu.“

Některá média ji následně označili za obryni či kredenc, což bývalou modelku pěkně nakrklo. „Napsali jste, že jsem hnusná a tlustá, to je pravda. A tlustá jsem opravdu byla,“ řekla serveru Super.cz

Pak se ale vrhla na cvičení, upravila životosprávu a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. „Bylo potřeba to změnit a chtělo to rázné rozhodnutí. Už tři čtvrtě roku cvičím jógu, změnila jsem jídelníček a celkově i životní styl," říká a je to opravdu vidět.

V současné době je bez přítele, ale prioritu u výběru dalšího partnera má srovnané. „Ideální by bylo, aby to byl slušný člověk,“ uzavřela Kornová debatu o mužích.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.