Petr K. k návštěvě hřbitova nemá kuráž: Věnce z Polska vozí pořád sem a tam! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr K. k návštěvě hřbitova nemá kuráž: Věnce z Polska vozí pořád sem a tam!

Petr K. ke hrobu své manželky a dcery stále nepřišel.
Petr K. ke hrobu své manželky a dcery stále nepřišel. (Aha! - Ladislav Křivan, Ivana Žáková, koláž Ahaonline.cz)

Je doma od čtvrtka, ale na hřbitov ke hrobu otrávených Moniky a Klárky se stále nedostal. Respektive se o návštěvu hrobu pokoušel, ale jaksi mu to nevychází. Zvláštním řízením osudu se na hřbitov dobývá buď po zavírací době, nebo naopak dříve, než se brány otevírají. Když v neděli přivezl na hřbitov rodiče, z auta ani nevylezl a čekal na parkovišti.

Fobie ze setkání se známými

Petr K. má nejspíš strach, aby se náhodou u hrobu s nikým nepotkal. Chce mít hrob s pozůstatky sám pro sebe. To se mu ale těžko vyplní, pokud se nedomluví se hřbitovní správou. Další možnost je na přelézt hřbitovní zeď, ale to už by bylo moc, i když... Evidentní fobie Petra K. z okolí se projevila dle očekávání a egyptské trauma se nyní začíná projevovat  v nových souvislostech. Snad se nedopustí nějaké nepředloženosti.


Co se mu asi honí hlavou?

Na Dušičky se o hrob pokrytý svícemi postarali rodiče Petra K., kteří ho očistili a upravili. Petr K. zcela nepochopitelně seděl v autě a otupěle zíral do hřbitovní zdi. Jedná se o šok? Je to možné, někteří mluví o špatném svědomí. Smuteční věnce, které měl nakoupit v Polsku stále čekají na své umístění na hrob mrtvých žen.


Zakletý hřbitov

Každopádně první pokus o návštěvu hřbitova v pátek mu zhatila uzamčená brána. "Ježišmarja, omlouvám se, nevěděla jsem to," citoval Blesk květinářku, která nejspíš Petrovi K. telefonovala, že vzduch je čistý. Podruhé přijel ke hřbitovu nepochopitelně v neděli o půl sedmé ráno, chvíli čekal u zavřeného hřbitova a zase odjel.



Přečtěte si
fionora
5. 11. 2013 • 14:02

To je pravda, jak to že chodí po svobodě jezdí si auty, když jeho žena a dcera už nemohou nic. Chudiny je mi jich moc líto a doufám, že vrah bude spravedlivě potrestán, aby už také nic nemohl.

perla99
5. 11. 2013 • 07:55

Proč, v Egyptě mu novináři nevadili, naopak, vyhledával je, poskytoval rozhovory, neustále se cpal do televize, asi mu začali méně platit , vrahounkovi?!

dodora
4. 11. 2013 • 22:09

Až na něj bulvár přestane pořádat honičku, tak tam dojde.Já se mu nedivím, taky bych nestála o pozornost od někoho, kdo tady tři měsíce ze mě dělal vraha.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.