Petr K. cítí nenávist mezi lidmi a věří v odhalení vraha: Dozvím se, kdo to byl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr K. cítí nenávist mezi lidmi a věří v odhalení vraha: Dozvím se, kdo to byl!

Petr K. věří, že se dozví pravdu o smrti Moniky a Klárky.
Petr K. věří, že se dozví pravdu o smrti Moniky a Klárky. (Foto: Aha - Karel Kropáč)

Po třech měsících v egyptském hotelovém pokoji se Petr K. z Karviné pomalu vrací do každodenní reality. Lidé, kteří s ním mluvili tvrdí, že se stáhl do vnitřního světa, kde je místo jen pro skleslost, smutek a beznaděj. Zbyl z něj jenom stín. Lidé na ulici ho poznávají, on je však prázdný, žije z jakési setrvačnosti. Mluví tiše, bez emocí, přesto z něho vyzařuje smutek. Jak vidí dál svou budoucnost?

Ztratil smysl života

Rodina jeho i Moniky ho podporuje a může se na ně spolehnout. Jenže neví, co bude dál. Má nějaké plány? "Měl jsem plány s rodinou, ale ty se prostě vypařily. Plány nemám žádné, ani nechci mít. Měli jsme plány, ale ty se prostě vypařily," řekl Petr K. v rozhovoru Blesku.


Mezi lidmi je nenávist

Aktuálně se musí vyrovnat s reakcemi okolí; díky mediím je případ z Hurghady sledovaný a lidé ho na ulici poznávají. "Jsou lidé, kteří mě osloví, že mi celou dobu drželi palce. Zatím jsem se tady nesetkal se špatným slovem," řekl, ale zároveň na otázku, zda jen přeci necítí z okolí nevraživost, dodává: "Kdybych to nezažil, nezjistil bych, kolik je nenávisti mezi lidmi. Když můžou člověka odsoudit, aniž by ho viděli. Odsoudili mě jako vraha." Pravda vyjde najevo a vraha poznám

Jistý si není ani v zaměstnání. "Stále nevím, co od toho čekat. Plno kamarádů a známých tam na mě čekalo," podělil se Petr K o své rozpaky. Zároveň překvapivě vyjádřil naději, že se případ úmrtí Moniky a Klárky podaří rozuzlit. "Na začátku jsem si myslel, že ne, že to půjde do ztracena. Ale po třech měsících, co jsem tam byl, věřím, že se pravdy dočkám. Že se dozvím, co to bylo nebo kdo to byl. Že vraha poznám."

Přečtěte si
marmat
9. 11. 2013 • 21:25

A to ho právě vyčerpalo a paralyzovalo... Z kuste koukat na arabské vysílání, když umíte jen MORAVSKY ! A dokonce umíraj na posteli u okna a on musí na tu televizi KOUKAT ODE ZDI ŠIKMO PŘES NĚ .......!!! (viz foto pokoje) Strašně ho tím umíráním iritovaly.

marmat
9. 11. 2013 • 21:18

TAJNÁ NAIVKO-vydržte do Vánoc a šetřete energii, budete ji MOC potřebovat....

tajna1509
9. 11. 2013 • 11:21

dejte mu uz pokoj vzdyt zatkli cisnika a pokojskou ale on o tom nesmi mluvit .......to by jen idiot naplanoval vrazdu v egypte kde je za to trest smrti

bibs_7
9. 11. 2013 • 09:40

SÁM PRED SEBOU NEUTECES, ***E !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.