Další hrůzný případ z Egypta: Češku tamní lékaři málem zabili! Je doživotně invalidní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Další hrůzný případ z Egypta: Češku tamní lékaři málem zabili! Je doživotně invalidní!

Břicho měla tak zničené, že nemohlo srůst.
Břicho měla tak zničené, že nemohlo srůst. (Foto Aha! – Ladislav Křivan, pro Aha! Lenka Mocková)

Petr K. (35) zažívá v Egyptě od smrti manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) peklo. Poté, co mu kriminalisté nepovolili ani po dvou měsících odcestovat domů, varuje Lenka Mocková (50) z Liberce: „Chtějí to na něj hodit, mě v Egyptě málem zabili doktoři. Operovali mě jen proto, aby vytřískali peníze ze zdravotního pojištění.“ Po čtyřech operacích je doživotně invalidní.

Lenka pobývající v Egyptě na dovolené, se do tamního špitálu dostala kvůli zácpě. „Všude byla špína. Hráli na mě vyšetření a pak rozhodli o operaci,“ líčí. V nemocnici zůstala měsíc! Všechny věci co měla, se jí ztratily, údajně ji personál bil a na její mobil se fotili! „Břicho mi nezašili, ale zadrátovali. Po několika operacích mi v posteli prasklo a stříkala ven stolice a krev,“ popisuje hrůzy. Dezinfekce? Její vlastní voňavka! Když se dostala do české nemocnice, doktoři se zhrozili, musela podstoupit další operaci...

Petra K. podle ní živého nepustí!
Lenka varuje, že Egypťané smrt Češek nevyšetří. „Chtějí to na Petra K. hodit. Dělají všechno, aby to nepřežil,“ říká s tím, že primář nemocnice z Egypta tvrdil, že těla se našla v jiných polohách, než popsal Petr K. „Za boha bych nevěřila lékařům! Navymýšlejí si, aby očistili Egypt,“ potvrzuje Petrovu verzi. „Ať jde na ambasádu, aby byl pod ochranou. Tam mu snad Egypťané nic neudělají,“ radí Lenka, která je od své dovolené na dně. Je invalidní a k tomu zadlužená! "Jsem se silami v koncích! Chtěla bych poprosit o pomoc," dodala.



Přečtěte si
Inka
8. 10. 2013 • 06:20

Lidi, vzpamatujte se ! Zda je kramný vrah, to ať posoudí kompetentní orgány. V případě důkazů jsem jako u všech vrahů za trest smrti. Prozatím nám nikdo nedal právo člověka odsoudit, vulgárně nadávat. Pánové boball, mrdo...by měli nejdřív nastoupit do školy, zopakovat si jazyk český a gramatiku. A to pominu hloupost, s tím se zdá se narodili. Já scestovala kus světa. Pokud se přihodí neštěstí, člověk si nevybírá. Bohužel vše je o lidech a přístupu. Je jedno, zda je to Egypt nebo Bulovka v Praze. Odkaz pro Vás, paní Mocková : držte se pořekadla " bav se s volem o sobotě, když ho v pátek zabijí..."

paralenka
6. 10. 2013 • 12:22

Dědku, a co rajcuje tebe?! V domově důchodců mají zřejmě nadbytek peněz, když mohou mít zapnutý net non stop!

paralenka
6. 10. 2013 • 12:21

Souhlasím a lituji, že se zde může registrovat každé hovádku, které umí klepat do klávesnice. Už ty nicky o čemsi vypovídají. Těžko uvěřit, že nehnusnější komentáře píše stařík nad hrobem s nickem, který jen připomíná, jak moc by chtěl a jak mocuž nemůže. Od mrdouna jsem nikdy nečetla slušný komentář, jen ty úchylný cancy!!!

prroud
6. 10. 2013 • 11:36

Jo no,nekdy mi to prijde,ze z nudy tu nektery fujkomentare pisou i autori nekterejch clanku,podle prave ty urovne soude

salitis
6. 10. 2013 • 11:25

to jsou strašný komentáře

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.