Podraz na Petra K.: Dva roky v Hurghadě nemůže vydržet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Podraz na Petra K.: Dva roky v Hurghadě nemůže vydržet!

Jak dlouho bude Petr K. v Hurghadě nikdo neví.
Jak dlouho bude Petr K. v Hurghadě nikdo neví. (Aha! - Ladislav Křivan)

Tak to je vážně drsné! Doposud neobviněný, přesto zadržovaný Petr K. (35) se dozvěděl nové šokující informace. Vyšetřování v Egyptě není časově omezeno. Toužebně očekávaný den odjezdu ze země opět mizí v nenávratnu!

Horší než vězení

Otci a manželovi mrtvé Klárky (†8) a Moniky (†36) nemůže nikdo zaručit mezní termín, kdy z egyptského pekla unikne. "Pokud má pan K. zákaz vycestovat ze země, může po třech měsících podat žádost o zrušení. Soud má 15 dnů na rozhodnutí," řekl pro web Týden.cz expert na egyptské zákony Keroles Ezzat Bashier a dodává: "Může zůstat i dva roky!" Datum 3. října, ke kterému se Petr K. tak upínal proto vůbec nic neznamená.

Kdo Petrovi K. lže?

Novinky přijal egyptský zajatec s nelibostí: „To je síla! Nejen, že jsem se zatím nedozvěděl ani střípek, co se mým holkám stalo. Navíc najednou zjišťuju, že podmínky jsou jiné, než mi řekli,“ uvedl komentář Petra K. Blesk.cz. Peklo, které by ho v případě dlouhodobého zákazu vycestování čekalo si vůbec nedokáže představit. "Kdo teda lže ohledně termínu? České velvyslanectví nebo egyptská prokuratura? Já vůbec netuším,“ zoufá si Petr K.



Přečtěte si
ho.no
30. 9. 2013 • 18:38

"To je síla!Nejen že jsem se nedozvěděl, co se mým holkám stalo,....A kde jsi byl po celou dobu,celý den,když jim bylo zle,když umíraly?Přece s nimi v jednom malém pokoji ,měl jsi je vedle sebe,zvracely,měly průjem,křeče,bolesti,..Co jsi pro ně udělal Ty?Zabouchal ve 3 30h na sousední dveře?Je mi jich hrozně moc líto.Zbytečná strašná smrt.

belaa
30. 9. 2013 • 18:36

nas stat ma spatny zakony.nedokaze si nic prosadit.tady se hlavne tuneluje.

belaa
30. 9. 2013 • 18:33

jde o jinou vec egypt na to kasle .a nas stat taky nema zajem..asi se boji egypta.treba ten vrah danghler co tady zabil celou rodinu zustane v americe..amerika ho nevyda.ikdyz je 4nasobny vrah.chyba je v nasem state

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.