Německý playboy Gunter Sachs: Miliardář se zastřelil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Německý playboy Gunter Sachs: Miliardář se zastřelil!

1966 - S exmanželkou Brigitte Bardot.
1966 - S exmanželkou Brigitte Bardot. (Profimedia.cz)

Luxusní obleky, zářivý úsměv, sklenka drahého pití v ruce... K tomu nezapomenutelné sebevědomí a ležérnost... Tak si pamatujeme miliardáře Guntera Sachse (†78) – německého playboye, idola žen a vzor pro muže na celém světě. I přes celoživotní pozornost a bohatství se v sobotu dobrovolně rozhodl opustit tento svět!

Narodil se v roce 1932 jako pravnuk zakladatele německé automobilky Opel. Peníze mu rozhodně nechyběly. Jeden z jeho dědečků vybudoval síť továren Freilauf, vlivným podnikatelem byl i jeho otec. Fritz Gunter Sachs studoval na univerzitě v Lausanne, kde exceloval v matematice a atletice. Zajímal se o umění, už ve 23 letech začal budovat rozsáhlou sbírku moderních děl, dokonce sám fotografoval.

Život playboye

Jeho hlavní vášní byly ovšem celý život ženy. V roce 1955 se oženil s Francouzkou Anne Marie Faure, která ovšem po třech letech zemřela při autonehodě.

Od té doby se z něj stal profesionální playboy – muž na úrovni, který se obklopuje krásnými ženami. Elitní klub playboyů ale také přikazoval znalost cizích jazyků, čest, diskrétnost a vybrané způsoby. Postelí tohoto muže prošly desítky slavných žen – byl zmiňován v souvislosti s Cristin Onassis, íránskou princeznou Sorayou a velkým množstvím modelek a hereček...

Nejcennějším skalpem byla bezpochyby francouzská sexbomba Brigitte Bardot (76), se kterou se v roce 1966 oženil. Po třech letech se rozvedli, herečka si zachovala hrdost, a přestože měla právo Sachse pořádně oškubat, nevzala si z jeho mnoha milionů ani halíř! Když se včera dověděla o jeho smrti, psychicky se zhroutila!

Ženy vyměnil za hvězdy

V roce 1969 se oženil se Švédkou Mirjou Larssonovou. Jeho kariéra playboye začínala pomalu uvadat. A tak mu nezbylo než si najít nového koníčka – astrologii. Založil institut, který usiluje o povýšení astrologie na vědu oproštěnou od hypotéz. Osudy se snaží předpovídat na základě dat o životech všech lidí narozených od roku 1875.

2010 - Gunter Sachs se v poslední době věnoval astrologii.

Přečtěte si
winterfreshka
10. 5. 2011 • 07:46

Měl z něj vzít příklad a nesmrdět tu dlouho a nezabírat místo potřebnějším.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.