Karel Gott: Zahrál si prezidenta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott: Zahrál si prezidenta!

Karel Gott
Karel Gott (Aha! – M. Pátek)

Zpěvák Karel Gott (71) propůjčil svoji tvář reklamě. V televizích se v těchto dnech objevily spoty, ve kterých propaguje ledový čaj. Reklama musela být velmi přísně utajena, a to do poslední minuty, přesně jak si Karel Gott přál.

„Natočil jsem celkem šest spotů. Dohromady budou mít 180 repríz,“ řekl deníku Aha! Gott, který v prvním spotu vystupuje jako prezident, jehož televizní štáb nutí, aby z pultíku před sebou uklidil před natáčením láhev s čajem. Gott ale protestuje, protože prý právě tento čaj pije velmi rád.

Po Michalu Davidovi, který propaguje nanuky je Mistr další hvězdou, jež se vrhla do světa reklamy. Na rozdíl od Michala Davida však Karel Gott zatrhl veškeré mediální akce spojené s jeho televizní reklamou.

„Karel Gott se rozhodl, že nechce, aby se někdo zaobíral touto reklamou dřív, než se objeví na televizních obrazovkách. Asi chtěl, aby si lidé nejdříve udělali svůj vlastní obrázek,“ řekl deníku Aha! člověk ze štábu, který se zpěvákem točil a nemohl si vynachválit jeho profesionální přístup.

Ani společnost, pro kterou Karel Gott reklamu natočil, nechtěla, respektive nesměla poskytnout nahrávku či další informace.

Proč se tedy Karel Gott vůbec rozhodl propagovat ledový čaj? Pustil se do toho opravdu jenom proto, že miluje tento sladký nápoj, nebo velmi dobře zvážil finanční výhody, které tak mohou do budoucna zajistit jeho rodinu? „Přišli za mnou s velmi příjemnou nabídkou, která měla velmi zajímavou myšlenku, proto jsem to přijal,“ prohlásil Gott.

Dle reklamních a marketingových expertů se může honorář za reklamu pohybovat kolem dvou milionů korun. Vždyť před kamerou přeci stojí největší česká hvězda – Karel Gott. Kupříkladu za televizní spot na doplněk stravy vhodný při kloubních obtížích a osteoartróze si Gott před rokem nechal údajně vyplatit půldruhého milionu korun.

Nyní nejde zdaleka o jedinou reklamu, ve které Mistra uvidíme. „V nejbližší době se objeví ještě v jednom spotu, který bude propagovat jeho sobotní dopolední pořad na Českém rozhlase 2 – Praha,“ prozradil nám zpěvákův sekretář Jan Adam.



Přečtěte si
pavucinka
9. 5. 2011 • 11:05

neměl dost odváhy stárnout důstojně ve svém stylu, a tedˇuž jen předvádí jakýsi zlý sen. / ale asi lépe než se zastřelit jako Gunter Sachs/

janyna
9. 5. 2011 • 09:40

myslím si, že tohle nemá Gott zapotřebí. Peněz má dost.

dzery
9. 5. 2011 • 08:01

Dejte už pokoj s tím dědkem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.