Podivín, který umlátil milenku (†36), žvýkal durman a štěkal na lidi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podivín, který umlátil milenku (†36), žvýkal durman a štěkal na lidi!

Feťák ubil ženu v posteli.
Feťák ubil ženu v posteli. (Foto Aha! – Jiří Čada, Facebook)

Podivín se samopalem, opilec, zloděj, narkoman, a teď zřejmě i vrah. Tak vidí lidé v Pacově na Pelhřimovsku Milana C. (35), který má na svědomí smrt své přítelkyně Mileny (†36). Ženu ubil ve společné posteli.

Milana C. znal v Pacově kdekdo. Potloukal se po městě s krabicovým vínem v ruce a žebral o cigarety. V drogovém nebo alkoholovém opojení se představoval i jako George Bush. Byl pro blázny puberťákům, kteří si ho natáčeli při vyprávění nesmyslných historek. „Byl to magor. Vyprávěl nám zážitky z nebe. Třeba jak seděl na náměstí, začali lítat psi, tak se otočil a tam byl sv. Josef,“ popisuje jeden z obyvatelů Pacova. Právě seznámení s tímto mužem a drogy se staly Mileně osudnými. Zapomněla na práci, odebrali jí dceru a nakonec skončila život násilnou smrtí. To vše jen kvůli podivínovi se samopalem, který s oblibou nosil. „I když byla zbraň nefunkční, chodil s ní všude. Do hospody, v autobuse s ní mířil na lidi. Chodil ve vojenském oblečení a v poslední době i jeho přítelkyně, včetně podivných punkových účesů. Na náměstí štěkal na lidi nebo oba okusovali listy durmanu ze zahrádky,“ dodal mladík z Pacova.


Putuje do vazby...
Policie Milana C. zadržela v souvislosti se smrtí přítelkyně v pátek v 6 hodin ráno. Kdy a na co žena zemřela, měla objasnit soudní pitva. Její výsledky ale policie nesdělila. „Kriminalisté už zahájili trestní stíhání a soudce ho na návrh vyšetřovatele poslal do vazby,“ řekla policejní mluvčí Dana Čírtková. Původně policie tvrdila, že má na smrti ženy podíl. Podle jedné z vyšetřovacích verzí ubil Milan C. Milenu v posteli.

Durman způsobuje halucinace
Durman je rostlina obsahující halucinogenní látku atropin. Při vysokých dávkách hrozí smrt otravou, případně zranění pod vlivem halucinací nebo předávkování.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.