Sexuchtivá matka chytala syna ze penis: V jeho hlavě se zrodil šílený plán... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexuchtivá matka chytala syna ze penis: V jeho hlavě se zrodil šílený plán...

Chlapec zabil svou matku, která mu dělala ze života peklo. (ilustrační foto)
Chlapec zabil svou matku, která mu dělala ze života peklo. (ilustrační foto) (Profimedia.cz)

Student Ivan Š. (16) 
z Prahy už nemohl dál snášet obtěžování a šikanování od své matky Jarmily Š. Rozhodl se, že tyranku zabije. Jeho naivní pokusy zamaskovat zločin však detektivy zmást nemohly.

Jarmila Š. se v roce 1946 provdala za o šestadvacet let staršího lékaře. Krátce po narození Ivana ovdověla a ten tak otce prakticky nepoznal. Jarmila se už nikdy nevdala, vyhledávala jen náhodné známosti s muži. Podle příbuzných to byla podivínka a ráda mluvila o sexuálních tématech. K synovi se chovala velmi tvrdě. Zamykala ho doma, zakazovala mu chodit ven a trvala na tom, že musí mít samé jedničky. Ačkoliv Ivan Š. studoval s vyznamenáním, matka stále nebyla spokojená. Navíc se syna dotýkala docela jinak než jen mateřsky.

Chytala ho například za penis. V prosinci 1962 se Ivan s matkou pohádal, vyčítala mu, že jí neotevřel dost rychle dveře, když nesla uhlí do pokojových kamen. Potom ho chytila za pohlavní úd. Ivan ji odstrčil a matka se mu vysmála. Když pak odešla spát, myslel mladík jen na to, že se jí musí zbavit. Přinesl si z komory kladívko a vplížil se do ložnice. Matce pak nemilosrdně uštědřil patnáct ran do hlavy. Potom zpanikařil a pokusil se zahladit stopy ohněm. Polil peřiny benzinem a zapálil je. Když si však uvědomil, že plameny můžou zničit celý byt a on by přišel o všechno, raději oheň uhasil a šel na stanici VB. Příslušníkům tvrdil, že našel matku už mrtvou. Detektivům stačilo jen pár okamžiků, aby v bytě našli Ivanovy tepláky potřísněné matčinou krví. Mladík se v slzách přiznal a skončil ve vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.