Na sousedce ukojil své násilnické fantazie, malou dcerku rozbodal a ještě si vzal morbidní suvenýr | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Na sousedce ukojil své násilnické fantazie, malou dcerku rozbodal a ještě si vzal morbidní suvenýr

Sadistu zajímalo jen tělo mrtvé sousedky.
Sadistu zajímalo jen tělo mrtvé sousedky. (Shutterstock.com)

Vojáka A. N. (21) přepadaly od mládí fantazie plné násilí, v nichž bodal nahé ženy. Své představy uskutečnil, když byl na dovolené u své matky. Ubodal sousedku (†31) i její malou holčičku (†5), která se snažila maminku bránit.

A. N. byl tichý mladík, o dívky se nijak nezajímal. V době
spáchání dvojnásobné vraždy byl ještě panic. Když přijel v. r. 1970 z vojny navštívit svou matku, choval se podle ní normálně. Jenže poté, co matka odešla do práce, vzal si A. N. kuchyňský nůž a začal ho brousit. Přitom fantazíroval o vraždění.

Svou oběť si vybral podle toho, že věděl, že paní E. bývá dopoledne doma. Žena A. N. od vidění znala, a proto mu bez obav otevřela dveře. Mladík se jí začal vyptávat, jestli u ní pošťačka nenechala poštu pro jeho matku. Když rozptýlil její pozornost, rychle vytáhl nůž a několikrát ji bodl do hrudníku. V tu
chvíli vběhla do chodby pětiletá holčička a křičela: „Nechte moji maminku.“ A. N. děvčátko bez milosti ubodal a dál si ho nevšímal. Zajímalo ho jen tělo paní E. Nejprve na ní rozřezal oděv, potom ji pobodal na přirození a nakonec si »na památku« odřízl kousek kůže s ochlupením.

Sadista byl, vzhledem k tomu, že si vybral oběť ve stejném domě, odhalen poměrně rychle. Na otázku, čeho nejvíc lituje, odpověděl chladnokrevně, že chyb, kvůli kterým byl dopaden. Podruhé by to všechno prý udělal lépe.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.