Milenku okrádal, a pak ji otrávil! Vraždu maskoval sebevraždou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Milenku okrádal, a pak ji otrávil! Vraždu maskoval sebevraždou!

Nechal puštěný plyn a milenku otrávil.
Nechal puštěný plyn a milenku otrávil. (Profimedia.cz)

Zbavit se milenky Ludmily K. se rozhodl Rudolf T. z Brna. Ženu už delší dobu okrádal a nechtěl, aby to zjistila a udala ho. Vraždu chtěl maskovat jako sebevraždu.

S Ludmilou se Rudolf T. seznámil kuriózním způsobem. Byla to kamarádka jeho manželky, kterou Rudolf podezříval z nevěry. Od Ludmily chtěl vyzvědět, zda má jeho žena skutečně poměr. Nakonec se však stali milenci z nich dvou.

Rudolf T. si nechal bez Ludmilina vědomí udělat kopii jejího klíče a chodil ji do bytu okrádat. V listopadu 1972 přišel k Ludmile na návštěvu s další ženou Marií M. Tehdy ho napadlo, že by se mohl milenky zbavit definitivně. Záměrně posezení u alkoholu protahoval, dokud opilá Ludmila neusnula. Potom uvolnil kohoutky na sporáku a pustil plyn. Marii namluvil, že mu Ludmila věnovala svůj televizor.


Hamižnost se Rudolfovi T. nakonec nevyplatila. Když přístroj odnášeli do taxíku, zastavila je hlídka VB. Příslušníci se sice na místě spokojili s vysvětlením, že je televize jejich, ale jména »nočních stěhováků« si zapsali. Když pak sousedé druhý den objevili tělo Ludmily K., detektivové si pro Rudolfa T. došli. Jeho pokus o dokonalý zločin nevyšel. Soud ho poslal na čtrnáct let do vězení. Marii M. se nepodařilo prokázat, že o vraždě věděla.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.