Onder ze StarDance: Zlomené srdce i noha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Onder ze StarDance: Zlomené srdce i noha!

Tanečník chce zapomenout na minulost.
Tanečník chce zapomenout na minulost. (Foto Aha! – Daniel Černovský, Herminapress.cz, Facebook.com, ara )

Chce zapomenout na minulost a radši tvrdě pracuje. Tanečník a hlavní choreograf StarDance Jan Onder (31) to ale v divadle neustál a pochroumal si nohu!

„Tak jsem si tak v představení Varieté Freda A., kde hraju Freda Astaira, hopsal svoje sólíčko, jak je u mě zvykem, a nějak jsem špatně došlápl, a bylo to,“ přiznal deníku Aha! tanečník. „Teď jsem v péči lékařů. Mám vyvrtlý kotník, ale je to v pohodě. Noha je zafixovaná dlahou a nějakých čtrnáct dní by měla zůstat v klidu,“ svěřil se Onder.

Už si našel náhradu
Po rozchodu s dlouholetou partnerkou Lucií Hunčárovou (31), která před tanečníkem dala přednost Italovi v kuchyni Emanuelu Ridimu (43), se objevila zpráva, že místo po Onderově boku obsadila královna parketu loňského StarDance Veronika Lálová (25).

„To je blbost!“ reagoval taneční mistr na dotaz. „Měl jsem dva pracovní kšefty, kde chtěli taneční partnerku, takže jsem oslovil Veroniku,“ vysvětlil Honza s tím, že více se už k tomu nechce vyjadřovat, protože je to pro něho citlivé téma. „Každý musí pochopit, že po těch letech a po takové zradě nemůžu s Lucií pokračovat,“ uzavřel Onder. 

Podívejte se na rozhovor s Janem Onderem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.