Ženatý Maroš Kramár: Noc s neznámou blondýnou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ženatý Maroš Kramár: Noc s neznámou blondýnou!

Před pátou hodinou ranní odcházel Maroš Kramár z after párty České Miss s neznámou blondýnou.
Před pátou hodinou ranní odcházel Maroš Kramár z after párty České Miss s neznámou blondýnou. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Slovenský herec Maroš Kramár (48) skončil opět s cizí ženou v hotelu! Z večírku České Miss odešel ženatý moderátor do letištního hotelu s neznámou blondýnou. Spolu nastoupili do výtahu, pak oba vystoupili ve stejném patře a zamířili společně na pokoj. Co se asi dělo potom?

Slovenský herec Maroš Kramár (48) skončil opět s cizí ženou v hotelu! Z večírku České Miss odešel ženatý moderátor do letištního hotelu s neznámou blondýnou. Spolu nastoupili do výtahu, pak oba vystoupili ve stejném patře a zamířili společně na pokoj. Co se asi dělo potom?

Otec dvou dětí, jehož manželka už brzy porodí třetí, v sobotu večer vyznal lásku jedné ženě. „Miluji jenom jednu ženu,“ řekl Maroš Kramár v přímém přenosu České Miss. Ale Maroši kterou? Manželku Natašu Nikitinovou, nebo nějakou jinou? Kramár je na Slovensku předkládán jako vzor pro ostatní tatínky. Pěkný vzor! O Kramárovi se dobře ví, že ho přitahují krásné ženy. A jedna taková ho přitáhla v neděli v pět hodin ráno zřejmě přímo na pokoj.

Ještě předtím se však Kramár svěřil, že se s manželkou moc těší na miminko. „Samozřejmě, že se těším. V květnu se nám narodí syn. Máme už vybraná tři jména, mezi kterými se rozhodujeme,“ řekl deníku Aha! Kramár. Dokonce prohlásil, že by se nebál ani čtvrtého. „No a proč ne. Já mám Timura a ten potřebuje partu,“ usmál se oblíbený herec, který tvrdí že si chvíle těhotenství jeho manželky oba maximálně užívají. Maroš možná ještě trochu víc…


Maroš Kramár v pořadu VšechnoPárty:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.